UVIJEK MAKSIMALNO USREDOTOČEN

Kratka i jasna poruka Marija Mandžukića najbolje dokazuje da ga za takve napise nije nimalo briga...

18.07.2019 u 09:18

Bionic
Reading

Marija Mandžukića (33) uporno sele iz Juventusa, ali on je jednom objavom na društvenim mrežama pokazao da samo razmišlja o novoj sezoni u dresu talijanskog prvaka

Super Marija moraju što prije klonirati, jer hrvatski napadač je jednog dana na putu za Kinu, već drugog spakirao je kofere prema Borussiji Dortmund, trećeg dana zanimljiv je Evertonu...

I tako iz dana u dan vrti se sapunica oko budućnosti našeg golgetera koji još uvijek ima dvije godine ugovora sa 'starom damom', a poslije nedavnog povećanja plaće, i namjerava ga odraditi do kraja.

Spominju se brojna pojačanja u napadačkoj liniji Juventusa, da će zbog toga Mandžukić završiti na klupi, ukoliko ne ode, ali je bivši reprezentativac tijekom cijele karijere pokazao da se ne boji konkurencije i svaki puta se izborio sa minutažu.

I u ovim trenucima, kada su ga mnogi prekrižili u dresu Juventusa, on je usredotočen na svoj cilj i klub, da i u sljedećoj sezoni bude onaj pravi Mandžukić koji ratničkim pristupom uništava suparničke braniče.

  • +66
Doček Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

'Snaga, rad, disciplina, odanost, predanost', napisao je Mandžukić na društvenoj mreži uz priloženu fotografiju kako trenira u Juventusovoj opremi.

Jasna poruka svima – za Mandžukića nema predaje, on se i dalje vidi u Juventusu.