DERBI NA POLJUDU

Hajduk se obratio navijačima, Torcida uz upute dodala: Zgazit ćemo Zagrepčane

29.03.2024 u 17:22

Bionic
Reading

Hajduk i Torcida obratili se navijačima koji dolaze na Poljud na derbi susret 28. kola SuperSport HNL-a Hajduk - Dinamo (subota, 30. ožujka - 19:30 sati, MAXSport 1, MAXtv)

Bijeli ovu utakmicu dočekuju s drugog mjesta prvenstvene tablice s 55 osvojenih bodova, dok trećeplasirani Dinamo ima bod manje i utakmicu manje.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Uoči susreta na kojeg dolazi 1400 pripadnika Bad Blue Boysa, o čemu smo pisali OVDJE, oglasili su se Torcida i Hajduk.

Na svom su Facebooku pripadnici Torcide su poručili:

'Pripadnici Torcide, navijači Hajduka, ne treba trošiti riječi na isticanje važnosti derbija koji se igra u subotu na Poljudu, kao ni na naglašavanje našeg zadatka od prve do zadnje minute utakmice. Bodriti naš klub, gromoglasno, srčano i bespoštedno, naša je dužnost i obaveza uvijek, a u utakmicama koje Hajduku slijede, važnija nego ikada. Šalovi u rukama, grmljavina s tribina i neprekidna podrška neka budu siloviti vjetar u leđa igračima protiv maksimirske gube! Srce, dlan, grlo, šal! Prije utakmice, od 13.30, okupljamo se na zagrijavanju ispred Kluba navijača gdje će biti postavljeni i šankovi. Zbog koreografije na stadion ulazimo 2 sata ranije, a tribina sjever treba u potpunosti biti popunjena najkasnije sat vremena prije početka utakmice!…Zgazit ćemo Zagrepčane.'

Navijačima se obratio i Hajduk:

'Dragi navijači, imamo važne obavijesti za sve vas koji dolazite na prvi od dva derbija Hajduka i Dinama koji nas očekuju u idućih pet dana. Prvenstvena utakmica na rasporedu je u subotu 30. ožujka s početkom u 19:30 sati. Sukladno odluci Policijske uprave Splitsko-dalmatinske donosimo nekoliko važnih informacija koje se tiču prometne regulacije na dan dvoboja u subotu:

- Od 11:00 sati za promet svim vozilima zatvara ulica 8. Mediteranskih igara osim za vozila s valjanom parking propusnicom

- Od 15:30 sati se za sva vozila i pješake zatvaraju ulice Put Supavla i 8. Mediteranskih igara (od Jokera prema Poljudu) osim za vozila s valjanom parking propusnicom. Valja napomenuti da se neće propuštati ni motorna ni taksi vozila ni pješaci (neovisno o ulaznici koju posjeduju).

- Od 15:30 sati se za sva vozila zatvara Ulica Zrinsko-frankopanska od križanja s Ulicom Sedam Kaštela do bazena osim za vozila s propusnicom i pješake.

- Od poljudskih bazena do pomoćnih terena od 15:30 će biti dozvoljeno kretanje samo za vozila s propusnicom i osoba koje imaju valjanu ulaznicu za sektore: VIP Gold, VIP Silver i Premium E te sve službene osobe koje imaju akreditaciju za susret.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.