velika neizvjesnost

Hajduk pokušava preoteti najboljeg igrača Osijeka; svi se sad pitaju što će odlučiti Laszlo Kleinheisler

04.11.2022 u 10:17

Bionic
Reading

Mađar Laszlo Kleinheisler (28) u Osijek je stigao u siječnju 2019. godine i svojim igrama zaslužio status jednog od najboljih igrača, kako momčadi iz Gradskog vrta, tako i cijelog SuperSport HNL-a. No, Kleinheisleru na kraju sezone završava ugovor i pojavili su se problemi...

Posljednjih dana sve su glasnije priče kako se Hajduk intenzivno počeo zanimati za mađarskog reprezentativca u redovima Osijeka Laszla Kleinheislera (28) jer ga na ljeto može dobiti bez odštete, tvrdi Glas Slavonije.

Te su informacije uzburkale strasti u Osijeku, prvenstveno među navijačima i simpatizerima kluba jer Kleinheisleru na kraju sezone završava ugovor, a novi još nije potpisao. Svima je jasno da klub ne želi bez odštete izgubiti jednog od najboljih igrača koji je ljubimac navijača, a dodatno bi ih pogodilo da ode u redove jednog od najvećih konkurenata u SuperSport HNL-u.

Podsjetimo, Laszlo Kleinheisler je u Osijek stigao u siječnju 2019. godine iz Astane, a do sada je ovaj mađarski reprezentativac odigrao 123 utakmice i zabio 18 golova. Samo ove sezone popularni je Lacika zabio sedam puta te još dva puta asistirao za Osijek u svim natjecanjima.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

U klubu su Hajdukov pokušaj preotimanja Laszla Kleinheislera ozbiljno shvatili iako su pregovori s mađarskim veznjakom počeli još i ranije, no kao da je negdje 'zapelo'.

'Ne mogu komentirati te glasine i špekulacije oko Laszla Kleinheislera i zanimanja Hajduka. Mi smo s njim već određeno vrijeme u razgovorima koji se razvijaju dobro. Postoji obostrana želja za nastavkom suradnje, pa očekujem kako će ona već možda do kraja ovog tjedna biti i službeno potvrđena u vidu potpisivanja novog ugovora. Razgovori su pri samom kraju i ostala je još samo finalizacija. Iskreno, jako bi me iznenadilo ako bi se ta priča završila na neki drugi način', kazao je sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević za Glas Slavonije.

  • +11
Osijek - Dinamo, 29.10.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

No, da je situacija oko Kleinheislera ozbiljna najbolje govori činjenica da u Osijek dolazi predsjednik kluba Ferenc Sakalj koji bi s njim trebao obaviti završne razgovore oko novog ugovora. Sakalj će u isto vrijeme novi ugovor ponuditi treneru Reneu Pomsu koji je nakon odlaska Nenada Bjelica momčad izvukao iz krize.

'Za Renea vrijedi isto što i za Laszla. Razgovori su počeli i kreću se u dobrom smjeru. Vjerujem kako u ta dva slučaja neće biti stresa za nas i naše navijače', zaključio je sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević.

MAXSport Najava emisije Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore