TUDOR ZADOVOLJAN

Hajduk opet vodeći u prvenstvu: Slavili smo, ali…

21.10.2013 u 09:13

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u dramatičnoj završnici pobijedili su u Kranjčevićevoj Hrvatski dragovoljac 2:1 te s ta tri boda zasjeli na vodeće mjesto na prvenstvenoj ljestvici

Hajduk je teškom mukom ostvario vrijednu pobjedu protiv Dragovoljca. Nakon poraza Dinama u gostima kod Splita, Tudorova momčad iskoristila je ponuđenu priliku i popela se na sam vrh MAXtv Prve lige, velikim preokretom u drugom poluvremenu svoje nedjeljne utakmice.

Dragovoljac je poveo preko Sivonjića, da bi onda prvo Bencun izjednačio u 59. minuti, a onda u sudačkoj nadoknadi postigao pobjednički pogodak. Nakon utakmice trener Hajduka Igor Tudor bio je više nego zadovoljan.

'Čestitao bih Dragovoljcu koji je težio igri što ja jako cijenim. Zbog toga je utakmica bila dobra. Na kraju je pobijedio nogomet, u smislu da je pobijedila pravda jer je pobijedila ekipa koja je bila bolje, koja je dominirala, i zbog toga sam presretan. Slavlje je bilo veliko. Nije da smo stalno na vrhu ljestvice. Od 2005., nismo nakon ovoliko kola bili na prvom mjestu.

Odmah zaboravljam ovo i okrećem se Lokomotivi koja je ispred nas. To je jedini ispravan put i način da se dođe do cilja. Dakle, ne da se razmišlja o cilju već o sljedećem protivniku', završio je trener splitskog sastava.

Hrvatski dragovoljac - Hajduk 1:2 (sažetak)