OGORČENJE U SPLITU

Hajduk Mariću: Htio si nas pokrasti, nisi više dobrodošao!

20.09.2015 u 18:24

Bionic
Reading

Predsjednik splitskog kluba Marin Brbić uvjeren je kako je Bruno Marić s namjerom sudio u korist Dinama na subotnjem derbiju te traži od HNS-a da ga više ne delegira na Hajdukove utakmice...

Dan nakon derbija koji je završio bez pogodaka, u Hajduku su bijesni na suđenje iako su izbjegli poraz. Naime, bile su dvije sporne situacije tijekom susreta, a u oba navrata Marić je presudio u korist 'modrih'.

Prva se dogodila kada je Benkovića pogodila lopta u ruku u kaznenom prostoru, no sudac je pokazao da se igra dalje. Sporan je bio i penal te isključenje Velasqueza u samoj završnici susreta, što Dinamo na kraju nije uspio iskoristiti.

Iz splitskog tabora ne mogu se pomiriti sa suđenjem kojeg vide pristranim i traže od HNS-a da Brunu Marića više ne delegira na njihove utakmice.

'Bruno Marić nije dobrodošao na utakmice Hajduka ni na Poljud. Nije mu ovo prvi put. Ima više sudaca koji su oštetili Hajduk, ali ovo je sve postalo kasapljenje. Čovjek valjda misli da se uvijek mora dodvoriti nekim ljudima,' izjavio je za Slobodnu Dalmaciju Marin Brbić te dodao:

'Došao je ovdje s namjerom da nas pokrade i to je vrlo perfidno napravio. Na poluvremenu u svlačionici ispred četiri druga suca kazao mi je da je vidio ruku u situaciji kada nije dosudio penal za Hajduk! Rekao je da je vidio ruku, ali da to nije dovoljno za penal.'

Što su još rekli predsjednik Hajduka te Ljubo Pavasović Visković o Mariću, pročitajte ovdje