Arena Hospitality Group

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel ugostio teniske zvijezde

03.08.2022 u 10:33

Bionic
Reading

Arena Hospitality Group domaćin ekipi ATP prvenstva Legends Team Cup-a

Grand Hotel Brioni Pula, A Radisson Collection Hotel ponosni je domaćin kapetana, igrača i managementa ATP prvenstva Legends Team Cup-a koje se održavalo ove godine po prvi puta u svijetu i to s polazištem u Puli, u pulskoj Areni, od 1. do 3. kolovoza 2022. Marten Hedlund, predsjednik i izvršni direktor Top 12 grupe te osnivač Legends Team Cupa – ATP Champions Toura o dojmovima i zašto je odabrao za prvu točku upravo Pulu je izjavio:

'Cijeli format Legends Team Cup-a temelji se na izvrsnom tenisu koji se igra u ekskluzivnom, ali pomalo neobičnom ambijentu izvan okvira klasičnog teniskog stadiona. Igrači su profesionalni tenisači koji su nedavno završili sa natjecanjima na ATP-u, ali su i dalje u odličnoj formi i žele se nastaviti natjecati. Ovaj format upravo im to omogućava. Nakon razgovora s g. Ivoševićem još prije nekoliko godina, rodila se ideja kako bi upravo pulska Arena zadovoljila sve ono što tražimo od takvog formata. Prošle godine posjetio sam Pulu i pulsku Arenu te sam se tada uvjerio da je to to što tražimo. Od samog početka za nas su, osim same lokacije igre, od iznimne važnosti i svi prateći sadržaji, a ponajviše smještaj.

Za Grand Hotel Brioni, A Radisson Collection Hotel iz portfelja Arena Hospitality Group gdje su bili smješteni tijekom svog boravka u Puli je rekao: 'Iznimni smo zadovoljni ovim hotelom, razina usluge na najvišem je nivou. Cijelo osoblje je jako kooperativno i trude se udovoljiti našim zahtjevima. Smatram da je dugoročno ključ uspjeha upravo u kvaliteti usluge, u onom iskrenom i istinskom gostoprimstvu koje gost doživi kad uđe u hotel. Imao sam prilike putovati svijetom, ali ne susrećete često ovakav spoj osjećaja za privatnost i ekskluzivnosti, čak i u najluksuznijim hotelima. To je odraz dobrog managementa.

Teniska legenda i kapetan Tima Cash, Pat Cash, osvajač 5 Grand Slam turnira, svojevremeno br. 4 na svijetu, ovdje u ulozi kapetana tima sa igračima Tsonga, Baghdatis, Berdych, Nalbandian, Robredo prošle je godine s obitelji bio u Dalmaciji, a velika mu je želja bila posjetiti Istru što mu se i ostvarilo uz ovaj sportski projekt te je komentirao:'Sam hotel i okruženje u kojem se nalazi je senzacionalno. Toliko je blizu moru, odiše opuštajućom i spokojnom atmosferom, pogled na otvoreno more je predivan. Trenutno ovdje u Puli treniram s profesionalnom WTA tenisačicom, ugodno me iznenadila teretana i soba za jogu te bazen gdje smo stvarno uspjeli odraditi kvalitetan trening. Također, čim izađete iz hotela ulazite u odličnu kružnu stazu za trčanje u samoj priodi okruženu morem.'

Zbog izvrsnog geografskog položaja i klime, južna Istra i AHG smještajni objekti su idealno europsko odredište za sportska događanja, a AHG ima dovoljno vlastite sportske infrastrukture kako bi sa svojim objektima bila idealna sportska destinacija.