DRAMA NA POLJUDU

Goran Vučević: Ostavka? Ni govora!

10.04.2011 u 13:27

Bionic
Reading

Nakon katastrofalnog poraza u Varaždinu, trener Hajduka Goran Vučević objavio je kako neće dati ostavku, te obrazložio kako njegova ostavka u ovom trenutku ne bi bila ništa drugo doli bijeg od odgovornosti.

Trener Hajduka Goran Vučević odbacio je mogućnost podnošenja ostavke na mjesto trenera Hajduka, iako su Splićani u subotu doživjeli težak prvenstveni poraz u gostima kod Varaždina (0:3).

'Davanje ostavke u ovom trenutku bilo bi bježanje od odgovornosti, pa o tomu nema ni govora', rekao je Vučević na današnjoj konferenciji za novinare.

Vučević je naglasio kako je svjestan 'svega što se događa u Hajduku', te da će nastojati svoj posao odraditi najbolje što može.

'Preuzimam maksimalnu odgovornost za sve što se događa, ali držim sam da dobro odrađujem svoj posao. Ovoj momčadi Hajduka je potrebna rekonstrukcija', dodao je Vučević i kazao:

'Na početku sezone igra se gradila oko Senijada Ibričića, a kad su to naši protivnici shvatili, počeli su i problemi. Nakon Poklepovićeve smjene, Hajduk više nije imao prepoznatljivu igru, a sve je dodatno potencirano nakon što smo prodali Ibričića i Strinića. Uoči nastavka sezone smatrao sam kako na raspolaganju imam mladu i poletnu momčad, koja može ugroziti Dinamo, pa sam u Anasu Sharbiniju, Tomasovu, Trebotiću... pokušavao pronaći nositelja Hajdukove igre. No nisam uspio'.

Vučević je u siječnju ove godine sa Hajdukom potpisao dvoipolgodišnji ugovor, naslijedivši na trenerskoj klupi Stanka Poklepovića.