ZAVRŠNICA KUTIJE ŠIBICA

'Gladne oči' znaju što s Neymarovom i Rakitićevom poslasticom

25.12.2015 u 11:34

Bionic
Reading

Najpoznatiji malonogometni turnir u Hrvatskoj, Kutija šibica, koji ove godine doživljava svoje 45. izdanje, stiglo je do same završnice. Pred seniorima su u subotu, 26. prosinca, četvrtfinalni dvoboji, dok veterani igraju polufinala

Polako ali sigurno približava se završetak 45. izdanja Kutije šibica powered by Coca Cola, najvećeg i najboljeg malonogometnog turnira u regiji. Nakon više od 120 odigranih utakmica u seniorskom djelu turnira te preko 470 postignutih pogodaka, Kutija ulazi u najzanimljiviju fazu natjecanja. Naime, 26. prosinca 2015. počinju utakmice četvrtfinala u kojima će se susresti momčadi koje pretendiraju na naslov i igrači koji će svojim potezima sigurno podizati publiku na noge i svakoj utakmici dati posebnu dozu atraktivnosti i neizvjesnosti.

Tako će ljubitelji 'hakla' u subotu moći uživati u umijeću Igora Mostarlića, Kristijana Grbeše, Luke Perića... dok će u završnici 'veterana' igrati igrači kojima smo se divili i prethodnih 15, 20 godina - 'Beleza' Gorana Vlaovića, Marija Tokića, Borisa Živkovića - a kojem će s druge strane stajati 'PromotionPlay', odnosno, Silvio Marić, Sergej Jakirević, Dario Šimić, Mario Jurić. U drugom polufinalu igrat će 'Gladne oči' Krešimira Čivraga, Roberta Grdovića, Željka Sopića, Stipe Brnasa, Damira Mužeka (koji su nakon pobjede 1:0 nad AK Siget i igračima poput Ašanina, Adamića, Ferenčine, Agića pozirali s Domaćica keksima a fotografiju posvetili Ivanu Rakitiću) protiv momčadi IPA, koja je svoje polufinale izborila još u ponedjeljak.

Nakon velikih četvrtfinalnih okršaja, momčadi neće imati previše vremena za odmor, jer već u nedjelju, 27. 12, u večernjim satima počet će polufinalne utakmice, koje će ponovo donijeti samo najbolje od najboljeg što mali nogomet može ponuditi, kako u seniorskoj, tako i u veteranskoj konkurenciji Kutije. Kao i prethodnih godina, sigurno je će da će i ovogodišnje polufinalne utakmice biti neizvjesne i borbene do samog kraja, s puno većim naglaskom na obrani, a s ciljem da dođu na korak od osvajanja 'najvažnijeg' malonogometnog trofeja u svojim karijerama.

Vrhunac će sigurno biti finalni, završni dan turnira, kada će se igrati finalne utakmice u seniorskoj, veteranskoj i u konkurenciji mladeži te se saznati pobjednici i najbolji pojedinci ovogodišnjeg izdanja Kutije šibica. Uz bogat nogometni program i brojna malonogometna iznenađenja, organizatori su pripremili i nagradne igre i dobru zabavu, koja će obogatiti završetak još jedne Kutije šibica powered by Coca Cola.

Zato ne propustite finalne dane Kutije šibica, kupite svoje ulaznice po uistinu prihvatljivim cijenama od 10 kuna, a više informacija o samom turniru, rasporedu utakmica i svemu što vas očekuje na finalnim danima, saznajte OVDJE

Raspored četvrtfinala seniora
BIG BANG TEAM - SLANE SRDELE RESTORAN PIZZERIA OLIVA (17:15)
CB DOBERMANN - SAMOBORKA (18:05)
AUTOMOBIL LONČAR & DUCATI COMPONENTI - AMOZ GORNJA RADGONA, SLO (19:45)
MNK CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ - ASO PONOS KRAPINA (20:45)

Raspored polufinala Veterana:
BELEZA - PROMOTIONPLAY (16:30)
RESTORANI GLADNE OČI - IPA (19:05)