velšanin zna što hoće

Gareth Bale narugao se čelnicima Reala i otkrio pod kojim uvjetima može otići iz Madrida

20.05.2019 u 08:31

Bionic
Reading

U ljeto 2013. godine, za 100 milijuna eura, kako je evidentirala web stranica Football Leaks, priloživši i dokumente, Gareth Bale bio je vlasnik najskupljeg nogometnog transfera dotad, a dres Tottenhama zamijenio je Realovim

Međutim, koliko god svi vjerovali u ovog brzonogog Velšanina, on se u dresu Reala nije uspio nametnuti te je uvijek oko njega bilo upitnika.

Istina, zaustavljale su ga i ozljede, ali i kad je bio spreman, djelovao je pomalo nezainteresirano. Zato ni navijači Reala nisu skloni Garethu Baleu, koji u ovih šest godina nije, barem tako kažu domaći izvori, naučio španjolski jezik.

  • +7
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zidane je nakon nedjeljnog dvoboja protiv Betisa i poraza od momčadi iz Seville 0:2 u posljednjem kolu španjolske La Lige izjavio da Bale sigurno neće ostati u Realu te da u toj utakmici ne bi dobio priliku i da je imao pravo na više od tri zamjene.

I zato je posve jasno da za Garetha Balea više nema mjesta u Realu. Međutim, on je nakon utakmice sve iznenadio izjavom o tome pod kojim će uvjetima jedino napustiti Santiago Bernabeu.

'Imam ugovor još tri godine. Ako žele da odem, morat će mi platiti 17 milijuna eura po sezoni, a ako mi ne žele dati novac, onda ću ostati ovdje i igrat ću golf u sljedeće tri godine', objasnio je Bale.

Bale je s Realom osvojio četiri naslova Lige prvaka, po jedan naslov španjolskog prvaka i Kupa kralja, po tri Uefina Superkupa i klupska svjetska prvenstva, a u prvenstvu je odigrao 155 utakmica i zabio 78 golova.