RANJEN NOGOMETNI MENADŽER

Franić: Napad na mene povezan je s Hajdukom

30.08.2009 u 12:01

Bionic
Reading

Mario Franić, bivši boksač, a sada nogometni menadžer, ranjen je u subotu oko 22.15 sati nakon utakmice šestoga kola između Hajduka i Lokomotive

Ispred njegovog stana u Papandopulovoj ulici u Splitu do Porschea Marija Franića je došao nepoznati muškarac i ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.  Muškarac je nogometnog menadžera ranio u natkoljenicu lijeve i desne noge. Policija traga za napadačem, a Franića su odvezli u bolnicu, gdje su ustanovili da je lakše ozlijeđen.

'Još dok sam bio u automobilu na samo pola metra mi je prišao jaki, krupni tip, kockaste glave, sa šiltericom i šalom preko nosa. Vidio sam ga u retrovizoru. Kada je počeo pucati bacio sam se na susjedno sjedalo, pa mi je propucao noge', rekao je novinarima Franić.

On smatra kako je napad na njega pokušaj likvidacije, a ne poruka. Uvjeren je kako je netko sa stadiona Poljud dojavio napadaču da je krenuo ranije kući jer drugačije njegov egzekutor nije mogao znati kada će se vratiti kući.

'Sve je to povezano s Hajdukom. Uvjeren sam u to jer se vjerojatno ljudima ne sviđa baš puno kada kažem ono što mislim', dodao je Franić.

Franić je zastupnik Ivana Rodića, sadašnjeg napadača Hajduka koji je ovog ljeta došao na Poljud iz Šibenika.