RADNO ILI TURISTIČKI?

Fotografija koja budi maštu hajdukovaca, Jakobušić uz Đokovića na utakmici PSG-a

04.06.2023 u 10:45

Bionic
Reading

PSG je u subotu na svom Parku prinčeva odigrao posljednju prvenstvenu utakmicu ove sezone, a u svečanoj loži sjedili su, jedan iznad drugog Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić i srpski tenisač Novak Đoković.

Novak Đoković svoje sudjelovanje na pariškoj zemlji, odnosno Roland Garrosu iskoristio je za posjet i Parku prinčeva te je gledao i zadnji Messijev nastup za parišku momčad, ali i poraz 2:3 PSG-a od Clermonta.

U redu iznad njega sjedio je i Hajdukov predsjednik Lukša Jakobušić, a prema fotografiji može se zaključiti i da su razmijenili nekoliko riječi.

Naravno, Hajdukovim navijačima već se množe upitnici, a vjerojatno i buja mašta. Odnosno pitaju se je li Jakobušić s bogatim francuskim klubom došao dogovoriti kakav posao.

Naime, poznato je da u redovima Bilih igra ekstra talentirani 16-godišnji Luka Vušković, na kojeg su oko bacili brojni europski velikani, između ostalih i PSG.

Naravno, je li prvi čovjek Hajduka došao s tom misijom, ili eventualnim upitom za posudbu kojeg igrača iz PSG-a, ostaje tajna. Baš kao što nećemo doznati ni je li možda Jakobušić objasnio Đokoviću kakav je njegov trener, Goran Ivanišević, zaljubljenik u Hajduk.

Sve u svemu, zanimljiva fotografija iz koje se može štošta projicirati. A može biti samo da je Jakobušić u turističkom posjetu Parizu te da je Đokovića pitao kako će proći protiv Peruanca Juana Pabla Varillasa.