nESVAKIDAŠNJE SCENE

[FOTO/VIDEO] Neviđeni skandal u Gružu; vaterpolisti Juga odbili ući u bazen sa vaterpolistima Solarisa, a za to su imali i dobar razlog

04.05.2021 u 20:26

Bionic
Reading

Vaterpolisti Juga su odbili ući u bazen s vaterpolistima Solarisa zbog sumnje na koronavirus

Nesvakidašnje scene vidjeli smo danas u Gružu gdje se od 18 sati trebalo igrati za finale vaterpolskog prvenstva Hrvatske. Jug je dočekao Solaris, ali na kraju su u bazen ušli samo Šibenčani dok je domaćin odbio igrati utakmicu.

Jug nije pustio svoje igrače u bazen kako ne bi riskirali zdravlje uoči završnice Lige prvaka i to zato jer je Solaris ocijenjen kao opasnost od zarate koronavirusom. Gosti uoči utakmice nisu predočili važeće negativne testove na koronavirus, niti su pristali na brze antigenske testove pa su veterpolisti Juga odbili igrati utakmicu.

Domaćin je maknuo čak i klupe za rezervne igrače uz bazen. Iz Solarisa tvrde kako im nitko nije javio da moraju napraviti testove. Cijeli problem je nastao zapravo jer je Solaris tek u nedjelju navečer saznao da igra protiv Juga jer mu je Primorje predalo uzvrat četvrtfinala baš zbog koronavirusa.

Riječani su se zarazili nakon prve utakmice, a koronavirus je ušao u u šibenske redove pa je Jug sada odbio ući u bazen kako bi zaštitio svoje igrače i spriječio širenje zaraze. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu i galeriji ispod teksta.

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell
VK Jug Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL