Dinamo čeka Krasnodar

[FOTO/VIDEO] Kristijan Jakić otkrio razlog Dinamovog uzleta, a Kevin Theophile-Catherine se osvrnuo na pohvale suparnika koje je dobio

23.02.2021 u 21:15

Bionic
Reading

Dinamo će u četvrtak u 21 sat u uzvratu šesnaestine finala Europske lige na Maksimiru dočekati Krasnodar, a utakmicu su najavili Kevin Theophile-Catherine i Kristijan Jakić

Dinamo je u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige s 3:2 pobijedio Krasnodar u Rusiji, a taj dobar rezultat s gostovanja mora potvrditi i doma. Uzvrat je na rasporedu u četvrtak u 21 sat, a utakmicu možete gledati na Arenasport 3 (MAXtv) uz izravan tekstualni prijenos na tportalu.

Dvoboj na Maksimiru koji bi mogao značiti i odlazak u osminu finala Europske lige najavili su Kristijan Jakić i Kevin Theophile-Catherine. Jakić je istaknuo kako je momčad narasla od početka sezone.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Nakon priprema nismo dobro ušli u sezonu, a to ste i sami sigurno vidjeli. Pričali smo u svlačionici i dogovorili se da moramo krenuti onim svojim starim putem. Nek stvari smo popravili i resetirali se. Puno smo radili na sebi da bismo ostvarili ovih zadnjih nekoliko dobrih rezultata i doveli mir u klub i svlačionicu. Želimo nastaviti s dobrim igrama', rekao je Jakić pa nastavio:

'Raspoloženje je jako dobro nakon pobjede u Krasnodaru. Mislim da smo u Rusiji izgledali kao prava ozbiljna europska momčad. Mislim da smo se kući trebali vratiti i sa više razlike. No, imamo pobjedu i sada smo koncentrirani na uzvrat, a onda na sve dalje.'

  • +16
FC Krasnodar - NK Dinamo, Europska liga, 18.2.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Vitaly Timkiv / Sputnik / Profimedia

Jakić je najavio i uzvrat protiv ruske ekipe.

'Od prve minute krećemo po gol koji bi nam olakšao tih 90 minuta. Želimo što prije riješiti utakmicu da nam bude lakše u glavama', rekao je Jakić.

Pred novinare je izašao i Theophile-Catherine.

'Moramo biti kompaktni i igrati svi i obranu i napad. Moramo biti fokusirani kao i prošlog tjedna, no svaka je utakmica drugačija pa će na Maksimiru biti druga priča', rekao je Theophile kojeg su novinari pitali da usporedi ovogodišnji i prošlogodišnji Dinamo:

'Nema prevelike razlike. Možda sada znamo malo više što trener i stručni stožer žele od nas. Rekao bih da smo zato bolji, ali još uvijek imamo prostora za napredak.'

Theophile je pohvalio i svojeg mladog suigrača Joška Gvardiola.

'Taj dečko može uspjeti bilo gdje u Europi. Riječ je o odličnom igraču i velikom talentu. Želim mu, kao i svim svojim suigračima, sve najbolje i puno sreće u karijeri.'

Mnogi napadači HT Prve lige upravo Francuza ističu kao najtežeg suparnika na terenu, ali on je ostao skroman.

'Možda ja nisam najbolji da pričam o sebi i svojim talentima. Volim igrati u timu i raditi u kolektivu jer sam ne možeš napraviti ništa. Hvala svima koji su to rekli za mene, lijepo je čuti pohvale od suparnika', poručuje Theophile.

Pogledajte još jednom golove 22. kola HT Prve lige.

Izvor: Wochit / Autor: Tportal/Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.