Yasser Al-Shahrani

[FOTO] Njegova je ozljeda šokirala svijet, a sada stižu vijesti o posljedicama. Nesretni Saudijac mora na operaciju

  • B.T./Hina
  • Zadnja izmjena 23.11.2022 15:20
  • Objavljeno 23.11.2022 u 15:13
Bionic
Reading

Svjetsko prvenstvo za braniča Saudijske Arabije Yassera Al-Shahranija vjerojatno je gotovo jer će biti podvrgnut operaciji nakon što je zadobio ozljedu lica u pobjedi od 2-1 nad Argentinom u skupini C u utorak.

Podsjetimo, igrala se sudačka nadoknada, Argentinci su opsjedali šesnaesterac Saudijske Arabije pokušavajući izvući barem remi.

U jednoj od brojnih akcija golman Saudijske Arabije Mohammed Al Owais istrčao je i u skoku pokušao izbiti ubačenu loptu na koju je krenuo Molina. Na njega je pazio lijevi bek Saudijske Arabije Yasir Al Shahrani.

Sva su trojica bili u skoku na tu loptu, a nesretni Yasir Al Shahrani izvukao je najdeblji kraj jer ga je Al Owais koljenom pogodio u glavu.

Al Shahrani je pao na travnjak i ostao nepomično ležati, Saudijci su odmah tražili prekid utakmice, ali slovenski sudac Slavko Vinčić pustio je da se igra nastavi.

  • +11
Argentina - Saudijska Arabija 1:2, SP u nogometu, ozljeda Yasir Al Shahrani, 22.11.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

Srećom, shvatio je brzo da ozljeda nije bezazlena, odmah je pozvao liječničku službu kako bi pomogla nesretnom reprezentativcu Saudijske Arabije.

'Yasser Al-Shahrani ide u bolnicu Nacionalne garde u Rijadu i bit će podvrgnut operaciji u sljedećih nekoliko sati prema planu oporavka medicinskog osoblja', objavio je Saudijski nogometni savez danas na društvenim mrežama.

Standings provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal