nije mu lako

[FOTO] Frustrirani i bahati Jose Mourinho, nakon još jednog poraza Tottenhama iskalio se na novinarki

05.02.2021 u 11:58

Bionic
Reading

U derbiju 22. kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea je na gostovanju pobijedio Tottenham 1:0, nanijevši 'spursima' treći uzastopni poraz.

U skromnoj utakmici, bez previše prigoda, Chelsea je upisao pobjedu 1:0 kod Tottenhama. A kako Jose Mourinho ne zna gubiti, jasno je da mu neka pitanja nakon utakmice nisu dobro sjela.

Doduše, ne znamo kako bi čelnicima kluba odgovorio na ista, razumska pitanja, a izostalo je i jedno na koje bi bilo zanimljivo čuti njegov odgovor.

Naime, kako je imao zaostatak još od 24. minute, logičnim se činilo da s vremenom osvježava momčad i pojačava napadačku liniju. Međutim, Portugalac je u 90 minuta promijenio tek dvojicu igrača. I to je dva vezna igrača zamijenio s igračima također iz veznog reda.

Primijetili su, naravno, novinari i da se Gareth Bale zagrijava(o), ali da ga je u jednom trenutku Mourinho poslao na klupu. I stiglo je pitanje - zašto tako?

'To je dobro pitanje, ali ne zaslužuješ odgovor', odbrusio je novinarki SkySporta Alison Bender.

Novinarska znatiželja tu nije stala, pa su mu isto pitanje postavili i na konferenciji za novinare. Ni tu nije bio ništa ljubazniji.

'Ja dajem sve od sebe, Gareth daje sve od sebe. Svi dajemo sve od sebe.'

Iskoristio je Mourinho priliku pa pokušao opravdati, prije svih sebe, za ovaj poraz. I krivicu je svalio na suca Andrea Marrinera, koji je u 24. minuti start Diera na nogu Wernera ocijenio kao prekršaj i pokazao na 11 metara.

'Imam dobro mišljenje o sucu Marrineru i mogu reći da nisam zadovoljan načinom na koji je vodio utakmicu. Oni su pobijedili golom iz penala kojeg nije bilo, a izgubiti utakmicu na takav način je zaista bolno. Mučili smo se u prvom poluvremenu, ali smo u drugom bili dobri', bilo je jedino konkretno što je rekao Mourinho u četvrtak.

  • +11
Tottenham - Chelsea 0:1 Izvor: EPA / Autor: Neil Hall / POOL