EMOTIVNI SLOM

Fotke koje su obišle svijet; uplakana najljepša olimpijka Igara u Riju

24.08.2016 u 12:01

  • +3

Uplakana Jaqueline Carvalho, najljepša olimpijka na Igrama

Izvor: Reuters / Autor: Yves Herman

Bionic
Reading

Na Olimpijskim igrama bilo je mnogo prelijepih sportašica, ali najviše pozornosti plijenila je Jaqueline Carvalho (32) za koju mnogi smatraju da je bila najljepša olimpijka u Riju

Brazilska odbojkašica u ranijim raznim izborima često bi pokupila titulu najljepše, a ništa drugačije nije bilo ni u njezinoj domovini gdje joj se pratio svaki korak. Ipak, Jaqueline Carvalho natjecanje je završila u suzama i bez medalje.

Posljednje njezine fotografije koje je snimio Reuters pokazuju emotivni slom jer je brazilska reprezentacija nastup okončala u četvrtfinalu porazom od Kine (2:3).

Prije tog šokantnog ispadanja, Brazil je u skupini imao čistih pet pobjeda od 3:0 u setovima. Cijela nacija bila je uvjerena u treće uzastopno olimpijsko zlato, ali je drama u nokaut-fazi otišla na stranu Kineskinja koje su na kraju i bile na najvišem postolju.

Inače, lijepa Jaqueline Carvalho je u reprezentaciji od 2001. te je osvojila dva olimpijska zlata, 2008. i 2012. godine. No, neuspjeh pred domaćim navijačima teško ju je pogodio jer su joj ovo bile najvjerojatnije posljednje Igre.