treća sreća

Filip Hrgović najavio je noćašnji obračun Tysona Furyja i Deontaya Wildera: Malu prednost ipak dajem...

09.10.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Tyson Fury (30-0-1) i Deontay Wilder (42-1-1) noćas se bore za WBC i The Ring naslove teške kategorije. Ovaj je sudar divova najavio najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović koji očekuje uzbudljiv meč

'Treći sudar Tysona Furyja i Deontaya Wildera bit će dosta različit od posljednjeg, Wilder će ovaj put sigurno dati maksimum, jako je motiviran, u pitanju mu je karijera! Mislim da je zadnji put podcijenio Furyja, u meč je ušao opušteno, što je Tyson odlično iskoristio', kazao je Filip Hrgović za Favbet.

Bez obzira na Wilderovu volju i ozbiljnost, međunarodni teškaški prvak po WBC i IBF verzijama, prednost ipak daje aktualnom WBC prvaku - The Gypsy Kingu.

'Wildera ne treba otpisati bez obzira kako je izgledao u posljednjem meču. Tvrdi da je na pripremama dosta toga promijenio i da ćemo vidjeti njegovo novo lice. Očekujem uzbudljiv meč, ali ipak malu prednost dajem Furyju jer je svjestan Wilderove desnice. Zadnji put ju je dobro neutralizirao, tehnički je dobro potkovan, dosta neugodan borac, koji je dokazao da zaista može primiti i jak udarac, opet stati na noge i vratiti se u borbu', zaključio je Filip Hrgović u analizi za Favbet.