poslao mu poruku

Filip Hrgović bez pardona rekao što zaista misli o Antonyju Joshui: Uništit ću ga!

22.06.2023 u 08:33

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović još uvijek nema protivnika

Podsjetimo, od posljednje borbe koju je imao Filip Hrgović prošlo je deset mjeseci. Tada je uz dosta problema bio bolji od čvrstog Kineza jer Zhilei Zhang pokazao se kao žilav protivnik. Čak su neki išli toliko daleko da su uvjereni da je Hrgović dobio više batina, ali to ga je samo dodatno motiviralo da se još bolje spremi za sljedeću borbu koju još uvijek čeka.

Za poznati boksački portal Boxing News Hrgović je prozvao Antonyja Joshuu koji bi se u kolovozu trebao boriti protiv Dilliana Whytea, ali u ovom trenutku nije poznato hoće li borbe biti.

'Uništit ću ga, mislim da ću ga uništiti. Ako dođe u onakvoj formi (u kakvoj je bio protiv Franklina, op.a.), uništit ću ga. Očekivao sam više. Mislio sam da će ga nokautirati, ali bio je jako oprezan. Bila je to solidna predstava, ali ništa spektakularno', kazao je Hrgović za Boxing News.

Ali tu nije stao. Poznat je po tome da uvijek sve kaže, bez obzira na posljedice:

'Trebaju mu borbe da se vrati u pravu formu. Ljudi očekuju više od bivšeg prvaka. Bio je spor i uspavan, nije bio agresivan. Ako opet želi postati prvak, ja mu stojim na putu. Ja sam IBF-ov obvezni izazivač i iduća borba bi mu trebala biti protiv mene', dodao jer Hrgović.

Hoće li se nakon ovih 'teških riječi' Antony Joshua javiti i reći što misli o Hrvatu? Vjerojatno neće jer još uvijek čeka potvrdu borbe za ljeto…