NIJE BITNO KADA

Ferguson vjeruje u Ronaldov povratak

21.07.2009 u 10:48

Bionic
Reading

Menadžer Manchester Uniteda sir Alex Ferguson, koji je s klubom na turneji po Aziji, izrazio je želju da Portugalac Cristiano Ronaldo jednog dana odjene dres 'crvenih vragova'

Iako ga je tek 'sprašio' za rekordnih 94 milijuna eura u madridski Real te ostvario najveći nogometni transfer u povijesti, menadžer Manchester Uniteda sir Alex Ferguson vjeruje kako će se Cristiano Ronaldo jednog dana vratiti na Old Trafford.

'Možda će se jednog dana vratiti, nikad ne znate', rekao je Ferguson britanskom Press Associationu u Kuala Lumpuru, gdje je njegova momčad na pripremnoj turneji.

'Ponekad se dogodi takav put, takav rastanak. Ipak, on je volio United, a ako se osvrnemo na šest godina koliko je bio s nama, vidimo njegovu privrženost klubu. Nikada nije propustio trening.'

Ronaldo je postao najskuplji igrač kad je preselio u Real Madrid na šest godina, a posao je vrijedan oko 94 milijuna eura (131 milijuna dolara). Ronaldo je debitirao u dresu 'kraljevskog kluba' protiv irskog Roversa u Dublinu.

Za Fergusona je Ronaldo najbolji igrač na svijetu.

'Njegovi najbolji dani tek dolaze. Njemu su samo 24 godine i otišao je u pravi klub u pravom dijelu svoje karijere. Mogao je birati u koji će klub, Real Madrid, Barcelonu ili neki drugi. Njegov odlazak za nas je veliki gubitak i sigurno ovo neće biti isti United bez Ronalda. On je najbolji igrač u ovom trenutku na svijetu, bolji od Messija ili Kakáa', zaključio je Ferguson.