NAVIJAČI ZABRINUTI

Fedor Emelianenko pušten iz moskovske bolnice; poznato kakvi su simptomi napali legendarnog ruskog borca

  • Autor: D. S.
  • Zadnja izmjena 27.01.2021 14:56
  • Objavljeno 27.01.2021 u 14:56
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Valery Sharifulin / TASS / Profimedia

Legendarni Fedor Emelianenko pušten je iz bolnice u kojoj se našao zbog problema s koronavirusom

Još se prošloga tjedna pojavila vijest da je ruski velikan završio u moskovskoj COVID bolnici. Kakve sve probleme imao, tada nije bilo navedeno, ali dio je medija objavio kako se radilo o 'jačim upalnim simptomima'.

Nakon što je ta informacija postala javna, Fedor se odlučio sam javiti kratkom porukom koja je smirila njegove zabrinute fanove.

'Hvala svima koji su iskreno zabrinuti za moje zdravlje. Sad se dobro osjećam i zdravlje mi se popravlja. Zahvalan sam liječnicima te medicinskom osoblju na brizi i trudu, još je prošlog tjedna poručio Emelianenko, a prenosi Fight Site.

A da je slavni borac pušten iz bolnice, navodno još ovoga ponedjeljka, javio je novinar Bruno Massami koji se pritom pozvao na informaciju do koje je stigla ruska novinska agencija TASS.

  • +3

Ruski borac Fedor Emelianenko

Izvor: Profimedia / Autor: Valery Sharifulin / TASS / Profimedia

Massami je u jednoj od svojih objava potvrdio kako je Fedor bio pozitivan na COVID-19. Dodao je i da legendarni udarač "nije imao većih problema, ali i da su kod njega detektirani gubitak mirisa, povišena temperatura i lakša upala pluća."