vjernost se isplati

Fantastična vijest za navijače Hajduka; svi pretplatnici dobit će besplatnu ulaznicu za utakmicu protiv Villarreala

13.08.2022 u 15:42

Bionic
Reading

Iz Hajduka su na dan velikog derbija s Dinamom (21.05 sati, MAXSport 1, MAXtv) za najvjernije navijače 'bilih' stigle sjajne vijesti. 'Bili' su odlučili počastiti gotovo 11.000 pretplatnika i darovati im ulaznice za susret play-offa s Villarrealom (25. kolovoza, 21 sat)

Hajduk je u 3. pretkolu Konferencijske lige izbacio portugalsku Vitoriju Guimaraes te će se u play-offu za plasman u jednu od skupina boriti protiv španjolskog Villarreala.

Prva utakmica igra se u Španjolskoj, 'žuta podmornica' će 'bile' ugostiti u četvrtak 18. kolovoza od 20.45 sati. Taj će se susret igrati u Valenciji na stadionu Levantea jer se legendarni El Madrigal na kojem inače igra Villarreal preuređuje.

Uzvratni je susret na rasporedu 25. kolovoza od 21 sat na Poljudu, a za tu utakmicu su čelnici Hajduka odlučili nagraditi najvjernije navijače. Tako će oko 11.000 pretplatnika dobiti besplatnu ulaznicu za taj sraz!

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Uprava Kluba je za ovu utakmicu donijela odluku u kojoj je odlučila nagraditi sve korisnike ovosezonske pretplate tako da će svatko od trenutnih gotovo 11.000 pretplatnika moći BESPLATNO PREUZETI ulaznicu za ovu utakmicu', objavili su iz Hajduka uz preporuku:

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Svi pretplatnici će 16. i 17. kolovoza do 23:59 sati imati zagarantirano pravo besplatnog preuzimanja ulaznica svojih mjesta koja imaju u ovoj sezoni. Mjesta koja eventualno ne budu preuzeta će od 18. kolovoza biti dostupna svim članovima za kupnju, u slučaju da se do tada već ne prodaju sve ulaznice....'

Sjajan je ovo potez Hajduka, fantastičan način da se nagrade najvjerniji navijači. Da, vjernost se isplati!

  • +31
Split - navijači Hajduka na Rivi i Poljudu prije utakmice Hajduk - Vitoria Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

>