svaka čast

Fantastičan potez Marcela Brozovića; hrvatski reprezentativac nepoznatoj ženi platio operaciju

19.06.2020 u 13:38

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni veznjak Marcelo Brozović platio je ženi iz Sjeverne Makedonije operaciju kuka u cijelom iznosu od 3000 dolara i to samo pod uvjetom da se njegovo ime ne objavi u javnosti

Makedonski mediji otkrili su kako je Marcelo Brozović, hrvatski reprezentativac i prvotimac milanskog Intera, putem mreže navijača Intera s Balkana olakšao život Makedonki koja nikad nije ni čula za njega.

Naime, Brozović je donirao je 3000 dolara ženi iz Makedonije kako bi se mogla otići na skupu operaciju kuka.

Stranica navijača Intera je Brozoviću obećala anonimnost, ali na kraju je ipak objavila kompletne podatke nakon čega su navijači 'nerazzurra' masovno čestitali skromnom 'vatrenom' na ljudskosti i dobrom djelu koje je učinio.

Brozović nije poznavao ženu kojoj je pomogao što, naravno nije neobično, ali ni ona ne poznaje njega.

'Priznajem, nisam ranije čula za njega, ali od obitelji sam saznala da se radi o vrhunskom nogometašu. Ono što mogu komentirati jeste da se radi o vrhunskom čovjeku', kazala je sretna Makedonka i dodala:

'Uzbuđena sam i sretna. Jako sam mu zahvalna na doprinosu. U svakom slučaju, vidjevši reakciju mojih najmilijih, shvatila sam da je vrlo dobar i popularan nogometaš, a pokazao je i koliko je dobar čovjek. Mogu mu samo reći da je svojim djelom poboljšao moj život.'