frka u juventusu

Cristiano Ronaldo ovakvo poniženje još nije doživio otkako je stigao u Torino; zbog ovog će sukoba 'padati glave'

19.06.2020 u 10:30

Bionic
Reading

Juventus je u Rimu na Olimpicu izgubio finale talijanskog Kupa, Napoli je slavio nakon boljeg izvođenja penala. Taj je poraz uzrokovao veliki sukob u momčadi Juventusa, trener Maurizio Sarri otvoreno je napao najveću zvijezdu 'stare dame' Cristiana Ronalda

'Trenutno nam na terenu nedostaje izvrsnosti kako bismo bili opasni i pronašli druga rješenja kada nam ne ide. A bez te izvrsnosti nam je teško proći protivničkog igrača i onda pobijediti protivničku momčad. Sve ovo naši igrači su do sada radili lakoćom', pričao je trener Juventusa Maurizio Sarri nakon poraza od Napolija, a onda je 'pukao' i otvoreno okrivio svoje igrače.

'Istina, nakon utakmice nisam puno govorio igračima. Bio sam bijesan i razočaran kao i oni, u takvim trenucima je bolje šutjeti. Ali..', krenuo je Sarri i napomenuo:

'Cristiano Ronaldo? Da, pa i sami vidite da mu nedostaje ubojitosti i fizičke spreme! Cristiano u ovom trenutku više nije onaj igrač kakvog smo navikli gledati i koji uvijek napravi najbolje.'

OK, Ronaldo je kao najbolji i najplaćeniji nogometaš Juventusa sigurno jedan od krivaca za poraz, ali Sarri se tu nije zaustavio.

  • +8
Finale Talijanskog kupa, Napoli - Juventus, 2020. Izvor: EPA / Autor: CIRO FUSCO

'I što onda učiniti? Posebice u trenutku kad isti problem kao što je Ronaldov imaju Paulo Dybala i Douglas Costa! Tako se ne može igrati i pobjeđivati...', sipao je ljutiti Maurizio Sarri.

Ali, lavini kritika i javnih poniženja na račun Cristiana Ronalda tu nije kraj. Oglasio se i bivši sjajni napadač, legenda Serie A Luca Toni.

'Ovaj poraz nosi potpis Cristiana Ronalda. On je fizički u problemima, pa u ovom trenutku ne može čak nikoga ni predriblati', kazao je Toni i jednom rečenicom 'pokopao' Portugalca.

  • +34
Napoli - Juventus; slavlje navijača u Napulju nakon osvojenog Kupa Izvor: EPA / Autor: CIRO FUSCO

Talijanski mediji bliski Juventusu tvrde kako je u momčadi nakon svega ovoga atmosfera drastično narušena te kako klupski čelnici čine sve kako bi izgladili ovu veliku frku u svlačionici 'stare dame'. Neki idu tako daleko i navode da bi zbog svega trener Maurizio Sarri na kraju sezone mogao dobiti otkaz! Ionako baš nije omiljen lik među igračima, propustio je osvojiti već drugi trofej ove sezone (Superkup i Kup), a u nastavku Serie A čeka ga neizvjesna borba za naslov prvaka jer ima samo bod prednosti ispred Lazija, a do kraja je ostalo još velikih 12 kola.

Ako Juve nastavi s ovakvim blijedim partijama, lako bi se moglo dogoditi iznenađenje. A za to će biti kriv samo i jedino trener Maurizio Sarri.