KRATKO I JASNO

Hajduk izdao priopćenje vezano uz sudbinu trenera Damira Burića uoči derbija s Osijekom

04.11.2019 u 16:48

Bionic
Reading

Hajduk je u krizi, ispao je iz Kupa te posrtajima u prvenstvu izgubio korak s vodećim Dinamom. U takvoj situaciji uvijek se poteže pitanje odgovornosti trenera

Hajduk ne izgleda dobro na terenu, navijači su uzeli na zub Damira Burića kojem se opasno trese stolica, ali ovaj stručnjak vodit će 'bile' u sljedećoj prvenstvenoj utakmici na Poljudu protiv Osijeka.

Potvrdili su to i iz splitskog kluba kratkim priopćenjem kojem su tako kupili barem nekakav mir za momčad uoči derbija s Osječanima.

'Svjesni smo opravdanog nezadovoljstva prikazanim igrama i rezultatima na gostujućim utakmicama ove sezone, kao i ispadanjem u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa te u 1. pretkolu Europske lige. Međutim, činjenica je i da je trener Damir Burić preuzeo momčad u delikatnom trenutku za Klub, a trenutno nakon 14 odigranih kola drži drugo mjesto na tablici, relativno blizu prvoplasiranom.

No, to ne umanjuje dojam da prikazana igra u određenim utakmicama nije na razini onoga što svi želimo. Stoga, očekujemo kako će trener Burić i njegova momčad već u nedjelju protiv Osijeka pokazati kako zaslužuju našu podršku.

Marin Brbić,

predsjednik Uprave HNK Hajduk'

  • +10
Hrvatski Telekom Prva Liga, 14. kolo, HNK Gorica - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL