SPOMINJAO SE I PRIJE

Evo zbog kojeg čovjeka je izvisio Vahid Halilhodžić; čeka se službena potvrda, ali poznato je tko je nova prijetnja Hrvatskoj na SP-u u Kataru

22.08.2022 u 16:12

Bionic
Reading

Prema napisima marokanskih medija, tamošnji nogometni savez dogovorio je kako će dužnost izbornika umjesto Vahida Halilhodžića preuzeti Walid Regragui (46)

Maroko je jedan od suparnika Hrvatske u skupini F na skorašnjem Svjetskom prvenstvu kojemu će domaćin biti Katar.

'Savez je s Regraguijem postigao dogovor vezan uz sve tehničke detalje kao i o ciljevima koji bi se trebali ostvariti', objavio je portal alyaoum24, dok je specijalizirani sportski portal hesport prenio kako je Regragui potpisao trogodišnji ugovor.

Halilhodžić je napustio klupu Maroka prije 10-ak dana zbog različitih pogleda na način pripreme 'Lavova Atlasa' za nastup na Svjetskom prvenstvu.

Regragui je ove godine s Wydadom iz Casablance osvojio afričku Ligu prvaka i naslov prvaka Maroka te se spominjao kao najveći kandidat za izbornika i prije smjene Halilhodžića.

Tijekom igračke je karijere Regragui, koji je rođen u Francuskoj i gotovo isključivo igrao za francuske klubove, igrao na poziciji desnog braniča te je sakupio 45 nastupa za reprezentaciju Maroka.

Hrvatska i Maroko igrat će u 1. kolu na SP 23. studenoga, a u skupini su još Belgija i Kanada.