KAD GAZDE ZAHVATI EUFORIJA

Evo na koji način je Romin predsjednik proslavio veliki trijumf, no Zdravka Mamića ipak nije nadmašio!

11.04.2018 u 10:11

Bionic
Reading

Nakon što je sudac odsvirao kraj te je Roma prošla u polufinale Lige prvaka preko Barcelone, u Rimu je zavladalo ludilo, a razuzdanom slavlju pridružio se i predsjednik talijanskog kluba James Pallotta (60)

Američki milijarder Pallotta 2012. postao je 23. predsjednik Rome (suvlasnik je i NBA momčadi Boston Celtics), a polufinale Lige prvaka mu je najveći uspjeh od kada je na čelu talijanskog kluba.

Zato njegovoj sreći nije bilo kraja te se u društvu navijača bacio obučen u fontanu na Piazza del Popolo, a nakon što je izašao van nastavio je skakati s najvjernijim simpatizerima Rome.

Predsjednik Rome James Pallotta u fontani Izvor: Društvene mreže

Snimka njegovog bacanja u fontanu brzo je obišla svijet, a tko zna što je predsjednik Rome spreman napraviti ukoliko njegov klub u Ligi prvaka ode do samog kraja te po prvi puta u povijesti osvoji to natjecanje.

  • +12
AS Roma - FC Barcelona, četvrtfinale Lige prvaka, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: ALBERTO LINGRIA/XINHUA/PIXSELL

Inače, da predsjednike klubova zna ponijeti euforija nije ništa strano ni u Hrvatskoj, a većini odmah na pamet pada Zdravko Mamić koji je striptizom na aerodromu Pleso proslavio ulazak Dinama u Ligu Uefe 2007. poslije gostujućeg trijumfa u Amsterdamu kod Ajaxa 3:2.

Striptiz Zdravka Mamića na aerodromu Izvor: Društvene mreže

Taj performans najmoćnijeg čovjeka hrvatskog nogometa Pallotta zasad nije nadmašio...