NEŠTO SKROMNIJI

Evo kako se legendarni Nijemac našalio sa skandalom koji je uzdrmao Bayern i Niku Kovača

08.01.2019 u 10:54

Bionic
Reading

Skandal oko prostačkog ispada Bayernovog ofenzivca Francka Riberyja neće se tako brzo zaboraviti, a na tu cijelu neugodnu situaciju na duhovit način osvrnuo se legendarni njemački nogometaš Lothar Mätthaus

Podsjećamo, Ribery i njegova supruga Wahiba večerali su u jednome restoranu u Dubaiju. Francuski nogometaš naručio je luksuzni odrezak umočen u 24-karatno zlato u vrijednosti 1200 eura, a svojim obrokom pohvalio se na društvenoj mreži.

Uskoro su ga zbog toga žestoko kritizirali navijači i novinari kojima se nije svidjela takva rastrošnost i hvalisanje. Francuz je uzvratio i to na zaista ružan način, izvrijeđao je žestoko i fanove i medije. Bayern je odmah reagirao te ga novčano kaznio.

  • +8
Bundesliga, Eintracht - FC Bayern Izvor: Pixsell / Autor: Uwe Anspach/DPA/PIXSELL

Sada je na cijeli skandal reagirao Mätthaus, umirovljeni Bayernov velikan koji je objavio fotografiju na Facebooku i napisao: 'Obiteljska večera, ali samo sa Zlatnim tostom.'

Svima je janso na što je bivši kapetan njemačke reprezentacije aludirao, a prema fotki može se zaključiti da se on zadovoljio sa nešto skromnijim obrokom – svježim kamenicama.