VELIKI IZAZOV PRED NJIM

Evo kada najbolji hrvatski pikadist nastavlja svoj pohod na naslov svjetskog prvaka

24.12.2023 u 16:15

Bionic
Reading

Boris Krčmar, najbolji hrvatski pikadist, stigao je do trećeg kola na svjetskom prvenstvu

Krčmar je prvo prolaskom prvog kola protiv engleskog aduta Keegana Browna (3:1) ponovio svoj najbolji uspjeh na ovom natjecanju. U petak ga je i nadmašio, jer je po prvi put u karijeri izborio plasman u treću rundu. U drugom kolu nadigrao je jednog od pritajenih favorita turnira, 12. nositelja, Nizozemca Dirk van Duijvenbodea 3:1.

Sljedeći protivnik mu je Gari Anderson. Škot je jedna od legendi pikada, koji je uz osvajanje na desetke velikih turnira i dva puta bio svjetski prvak (2015., 2016.). No Anderson je daleko od onih najboljih dana, postavljen je za 21. nositelja tako da naš Krčmar nije bez šansi da u Londonu nastavi svoju pikado bajku.

Dvoboj Krčmara i Andersona zakazan je kao posljednji u trećem kolu, u večernjem terminu u petak, 29. prosinca, i to fiksno od 20 sati.

Prijenose Svjetskog prvenstva u pikadu možete platiti besplatno putem Sportske televizije koja se emitira i zemaljskim putem, kao i putem interneta. U Hrvatskoj je dostupan i na njemačkom specijaliziranom sportskom kanalu Sport 1.