POKLON ZA SVE

Evo gdje, posve besplatno, možete gledati oba današnja polufinala Kupa

03.04.2024 u 08:03

Bionic
Reading

Ove srijede igraju se dva polufinalna ogleda SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Od 16 sati (MAXSport 1, MAXtv) u Kranjčevićevoj ulici, Lokomotiva dočekuje Rijeku, a potom od 19 sati (MAXSport 1, MAXtv), ponovno na Poljudu, čeka nas najveći hrvatski derbi, sraz Hajduka i Dinama

Na Veliku subotu već smo gledali okršaj Hajduka i Dinama, u kojem je zagrebačka momčad upisala pobjedu 1:0, čime su Splićani praktički ispali iz utrke za naslov prvaka.

>> Poklon za ljubitelje nogometa; sve utakmice za pobjednika Kupa gledajte besplatno!

Naravno, ima do kraja prvenstva još osam kola (op.a. Dinamo mora odigrati devet utakmica), no čak se i među Hajdukovim navijačima više ne mašta o tom trofeju. No, ove srijede od 19 sati (MAXSport 1, MAXtv) mogla bi Karoglanova momčad napraviti korak prema trećem uzastopnom osvajanju Kupa, ali da bi u tome uspjela, prvo danas mora pobijediti - Dinamo, koji na Poljud dolazi u puno vedrijem raspoloženju, nego je domaćin.

Nešto ranije, od 16 sati u Kranjčevićevoj ulici, Lokomotiva Silvija Čabraje dočekuje lidera prvenstva Sopićevu Rijeku.

Podsjećamo, polufinala se igraju na jednu utakmicu dok će pobjednici u dvije utakmice u finalu odlučivati o naslovu pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Termini finalnih ogleda su 15. i 30. svibnja, a domaćin uzvratne utakmice je momčad s boljim koeficijentom u Kupu u zadnjih pet godina.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Sve četiri utakmice završnice pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa ljubitelji nogometa mogu gledati potpuno besplatno.

Poklon je to Hrvatskog Telekoma jer će MAXSport sve utakmice završnice prvi put uživo prenositi na svom YouTube kanalu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport