MAXSport na YouTubeu

Poklon za ljubitelje nogometa; sve utakmice za pobjednika Kupa gledajte besplatno!

02.04.2024 u 11:27

Bionic
Reading

Pred nama je još jedan najveći hrvatski derbi između Hajduka i Dinama. Ovaj puta igraju u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (19 sati, MAXSport 1, MAXtv)

Nakon subotnjeg derbija, u kojem je Dinamo Petkovićevim golom slavio na Poljudu, pred više od 30.000 gledatelja, čekaju nas nova iskušenja u hrvatskom nogometu.

>> Gledajte cijelu završnicu SuperSport Kupa na kanalu MAXSporta na YouTubeu!

U srijedu, 3. travnja, na rasporedu su dvije utakmice polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Od 16 sati, uz prijenos na MAXSportu 1 (MAXtv), na stadionu u Kranjčevićevoj snage će odmjeriti Lokomotiva i Rijeka.

Nešto kasnije, od 19 sati (MAXSport 1, MAXtv), ponovno na Poljudu novi veliki, ustvari najveći derbi hrvatskog nogometa. Hajduk kao branitelj Kupa, dočekuje Dinamo.

'Imali smo kratak sastanak i dobar trening jučer. Nisu momci bili toliko razočarani, smatraju da su zaslužili više, i da rezultat bude bolji', kazao je nakon poraza u prvenstvenom derbiju trener Hajduka Mislav Karoglan.

Podsjećamo, polufinala se igraju na jednu utakmicu dok će pobjednici u dvije utakmice u finalu odlučivati o naslovu pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Sve četiri utakmice završnice pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa ljubitelji nogometa mogu gledati potpuno besplatno.

Poklon je to Hvatskog Teletkoma jer če MAXSport sve utakmice završnice prvi put uživo prenositi na svom kanalu na svom kanalu YouTubeu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport