s Olmissumom za titulu

Evo gdje možete gledati spektakl Dinama i BBB-a u rasprodanom Draženovu domu!

26.05.2023 u 13:38

Bionic
Reading

Nakon prve dvije utakmice finalne serije u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi, između domaće futsal momčadi omiškog Olmissuma i zagrebačkog Dinama, bilo je jasno kako nas čeka pravi spektakl u Draženovom domu. Utakmica broj tri igra se u petak od 20:15 sati (MAXSport 1)

Svaka momčad upisala je po jednu pobjedu te se finalna serija, koja se igra na tri pobjede, seli u Zagreb. Upravo se u Draženovu domu, u dvorani košarkaša Cibone, igraju treća i četvrta utakmica finalne serije. U slučaju da Futsal Dinamo upiše obje domaće pobjede osvojili bi prvi naslov prvaka države te bi time ispisali povijest kluba.

Kako su objavili iz kluba Futsal Dinamo sve ulaznice za petak (MAXSport 1, 20:15) su rasprodane što znači da će u Draženovu domu više od 5000 navijača, koje većinom čine Bad Blue Boysi, napraviti nezaboravnu atmosferu. Svi koji nisu nabavili ulaznicu obje zagrebačke utakmic emogu pratiti na kanalu MAXSport 1 od 20:15 sati (MAXtv)

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Dodajmo kako se četvrta utakmica finalne serije igra u ponedjeljak (MAXSport 1, 19:15), također u Draženovom domu, te nema sumnje kako će i te ulaznice biti rasprodane.

U slučaju da opet svaka momčad upiše po jednu pobjedu (ako rezultat u seriji bude 2-2, op.a.), peta odlučujuća utakmica igra se sljedećeg tjedna u Omišu.

'Apeliramo još jednom na što raniji dolazak na utakmicu kako bi izbjegli očekivane gužve. Ulaz je s platoa kraj Draženovog kipa. Godišnjaci imaju osiguran poseban ulaz. Žuti teleskop namijenjen je prvenstveno za polaznike Škole futsala, a zeleni teleskop za roditelje s djecom', objavili su na iz kluba Futsal Dinamo.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.