večeras od 20 sati

Evo gdje možete gledati okršaj najvećih hrvatskih klubova i borbu za naslov pobjednika SuperSport Superkupa

09.07.2022 u 08:47

Bionic
Reading

Prije nešto manje od dva mjeseca okončalo je nikad zanimljivije prvenstvo, u kojem su do samog kraja u utrci za naslov ostali Dinamo i Hajduk. Zagrepčani su ipak uzeli naslov prvaka, dok su se Splićani okitili naslovom pobjednika Kupa. Sada je došao red da u sedmom međusobnom ogledu odluče o pobjedniku SuperSport Superkupa

Kome će biti sretno 13. izdanje Superkupa? Dinamo ima dosad šest osvojenih trofeja, Hajduk ih ima pet (op.a. još jedno osvojila je Rijeka), a ova su se dva kluba dosad susrela međusobno šest puta u tim ogledima te je rezultat izjednačen, 3:3.

Naravno, s obzirom na to da je Hajduk u prošloj sezoni bio vrlo konkurentan Dinamu, te da je od četiri prvenstvena prošlosezonska ogleda izgubio samo jedan, i to onaj posljednji, u kojem nije bilo rezultatske važnosti, jasno je da su ambicije Bilih opet živnule.

I zato će i ove subote maksimirski jug biti sav u bijelom, jer prema Zagrebu je krenuo Bili vlak s navijačima, kojih se očekuje više od dvije tisuće.

Plavi sjever sigurno će biti jednako popunjen, što će biti dodatna inspiracija Čačićevim igračima, koji žele već u prvoj utakmici sezone pokazati kako i dalje nemaju premca u domaćim natjecanjima.

Sve to trebalo bi donijeti zanimljivu, vjerujemo i rezultatski neizvjesnu utakmicu, a koju možete gledati na kanalu MAXSport 1 koji je u osnovnom paketu MAXtv-a (12. kanal), a može se pratiti i putem EVOtv-a i Iskon TV-a.

Uvodna emisija počinje u 19 sati, a stručni komentatori bit će Rajko Magić i Mario Cvitanović.

Dvoboj SuperSport Superkupa možete gledati na novom MAXSport 1 kanalu na 12.poziciji MAXtv-a u Osnovnom paketu.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.