samo na MAXSportu

Evo gdje možete gledati male Vatrene protiv Danske u borbi za odlazak na Euro; prije njih ne propustite Dinamo u Kupu

27.09.2022 u 10:06

Bionic
Reading

Hrvatska U-21 nogometna reprezentacija (18 sati, MAXSport 1, MAXtv) igra uzvratnu utakmicu dodatnih kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo protiv Danske u Vejleu. Na istom kanalu od 16 sati hrvatski prvak Dinamo gostuje u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu protiv Borinaca, međužupanijskog ligaša iz Jarmine u blizini Vinkovaca

Podsjetimo, hrvatska U-21 reprezentacija je prošli tjedan u prvoj utakmici koja je igrana u Puli protiv Danske slavila 2:1 golovima Vidovića i Belje. No, Danci su opasni, pokazali su to u nastavku utakmice te će 'mali vatreni' u uzvratu imati težak zadatak. Izabranici Igora Bišćana pred sobom imaju najteži mogući test, pogotovo jer su pred kraj kvalifikacija praktički imali sve u svojim rukama, ali su na koncu izgubili ključne bodove i morali su u dodatne kvalifikacije.

>> Legendarni Ivan Katalinić nakon pobjede u Beču rekao pravu istinu o Modriću, a dotakao se i Livaje: Jedna stvar nije mi jasna…

'Možemo igrati s Dancima i imamo dobar rezultat iz prve utakmice. Idemo tamo osigurati Europsko prvenstvo. U prvoj utakmici smo dobro krenuli i dobro stajali u bloku, dobro smo se kretali i čekali svoju šansu iz kontri. Oni ostavljaju dosta prostora, pogotovo u sredini i prema gore, njihova krila stoje dosta visoko i obrana i napad i ne vraćaju se. No, ne trebamo srljati, tu trebamo tražiti našu šansu, imamo dobar rezultat, ali to ne znači da se idemo gore braniti', kazao je U21 reprezentativac Dominik Kotarski.

No, bogat sportski program na MAXSport 1 kanalu, koji se ekskluzivno može gledati na MAXtv-u, započinje već u 15.30 kada počinje uvodna emisija uoči utakmice šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Borinaca i zagrebačkog Dinama (MAXSport 1, 16 sati).

No, Dinamo nakon reprezentativne stanke ipak neće igrati u najjačem sastavu što se moglo i očekivati. Tako će trener Dinama Ante Čačić u toj utakmici kupa igrati s nekoliko pričuvnih igrača, a doznaje se kako neće igrati hrvatski reprezentativci Livaković, Šutalo, Oršić i Petković.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +13
Dodatne kvalifikacije za Euro U-21: Hrvatska - Danska (prva utakmica) Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic