HRVATSKI KUP

Evo gdje možete gledati gostovanje Hajduka kod Novigrada!

29.10.2014 u 10:36

Bionic
Reading

U osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa splitski Hajduk će u srijedu s početkom u 14 sati gostovati kod Novigrada, a direktan prijenos utakmice možete pratiti na kanalu Arenasport 3 na MAXtv-u

Kao što je poznato, u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa igra se samo jedna utakmica, tako da nema prilike za popravni. Stoga je ova utakmica vrlo zanimljiva jer povijest je pokazala da nema favorita.

Bit će to drugo zaredom Hajdukovo kup gostovanje u Istri; podsjetimo, prije otprilike mjesec dana 'bijeli' su igrali protiv Funtane i pobijedili priredivši zajedno s ljubaznim domaćinima pravu nogometnu feštu.

Nema sumnje da će se sličan scenarij ponoviti i ovoga puta – domaći su već najavili da montažnim tribinama proširuju stadion do kapaciteta od dvije tisuće mjesta i organiziraju prigodan program, a stigla je i vijest da će pripadnici Torcide i svi drugi navijači Hajduka moći nabaviti karte po pristupačnijim cijenama. Zaista sjajna gesta ljubaznih istarskih domaćina.

Novigrad je do osmine finala stigao pobijedivši dvije drugoligaške momčadi u prethodna dva kola; prvo su srušili Lučko, a zatim su se revanširali Interu iz Zaprešića za prošlosezonsko izbacivanje u osmini finala Kupa. U Novigradu se očito kvalitetno radi, što je prepoznao i Igor Tudor te sigurno neće podcijeniti ambicioznog domaćina. Nakon Dinama momčad Novigrada je najefikasnija, a u devet kola postigla je 25 golova (uz 10 primljenih).

Kako i gdje gledati utakmicu?

Utakmicu Hajduk - Novigrad pratite na kanalu Arenasport 3 ili putem usluge PPV i MAXtv To Go, a ako niste korisnik MAXtv-a, utakmicu možete pogledati i preko pay per view online servisa http://match.tportal.hr/.

'Budemo li na pravi način pristupili i utakmici s Hajdukom, budemo li odigrali najbolje što znamo i možemo te budu li igrači na terenu proveli u djelo ono što prije toga dogovorimo, uvjeren sam da naše šanse za pobjedu i prolazak u četvrtfinale nisu zanemarive', kazao je između ostalog u najavi utakmice trener Novigrada Damir Milinović.


Dodajmo još da će glavni sudac biti Riječanin Ivan Bebek, a pomagat će mu sugrađanin Robi Kezele te Ivica Radošević i Željko Frković iz Gospića.

Raspored utakmica (osmina finala, Hrvatski nogometni kup)

Novigrad-Hajduk14:00 (Arenasport 3)
Opatija-Dinamo Zagreb14:00
Gošk Dubrovnik-Rijeka14:00
Vinogradar-Slaven Belupo14:00
Zadar-Varaždin17:00
Lokomotiva-Cibalia17:00
Split-Osijek17:00

Četvrtfinalne utakmice igrat će se 11. veljače i 4. ožujka 2015.

Utakmicu pratite na kanalu Arenasport 3 ili putem usluge PPV i MAXtv To Go, a ako niste korisnik MAXtv-a, utakmicu možete pogledati i preko pay per view online servisa http://match.tportal.hr./

Kupi Sportski ili Sportski Plus paket te prati vrhunske sportske događaje.

Hrvatski nogometni kup

Novigrad - Hajduk 14:00
Opatija - Dinamo Zagreb 14:00
Gošk Dubrovnik - Rijeka 14:00
Vinogradar - Slaven Belupo 14:00
Zadar - Varaždin 17:00
Lokomotiva - Cibalia 17:00
Split - Osijek 17:00