hrvat na crnoj listi

Englezi zgroženi potezom hrvatskog reprezentativca: Jeste li primijetili ovaj detalj koji je obilježio Marcela Brozovića?

03.04.2020 u 19:18

Bionic
Reading

Marcelo Brozović se našao na listi sportaša s najgorim tetovažama prema engleskom tabloidu The Sun

Cijeli svijet se bori s pandemijom koronavirusa, a brojni nogometni fanovi jedva čekaju povratak najdražih klubova na terene što će ujedno označiti i kraj pandemije i povratak u normalu. Dok se čeka taj trenutak, mediji diljem svijeta se zabavljaju nekim drugim temama vezanim za sport.

Tako je popularni britanski tabloid The Sun napravio jednu posebnu listu na kojoj se našao i veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i Intera Marcelo Brozović. The Sun je birao sportaše s najgorim tetovažama a jednu su pronašli i na Brozovićevoj ruci.

Vatreni veznjak si je na lijevu ruku istetovirao 'Epic Broza', odnosno emotikon s pozom koja ga je proslavila u Italiji i donijela mu taj nadimak. The Sun u tekstu piše kako izreka da 'novcem ne možeš kupiti dobar ukus' nikada nije bila točnija, a osvrnuli su se posebno i na Brozovićevu tetovažu.

View this post on Instagram

🤔EpicBroZo🤔

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

'Ne samo da je svoj zaštitni znak istetovirao na neobičnom mjestu, nego je u rodnoj zemlji otvorio i kafić pod imenom Epic Brozo', piš The Sun.

Osim Brozovića, na listi nogometaša s najgorim tetovažama su se našli i Joe Hart, Dele Alli, David Beckham, Sergio Aguero i brojni drugi...