krenule su glasine

Marcelo Brozović ne treba brinuti za svoju budućnost, a čini se da su i u Interu svjesni koliko im je važan

31.03.2020 u 22:08

Bionic
Reading

Hrvatski veznjak Marcelo Brozović, ove je sezone jedan od ključnih igrača milanskog Intera, a njegove igre u dresu 'plavo-crnih' honorirane su visokim ocjenama, ali i procjenom tržišne vrijednosti na čak 60 milijuna eura. S time da smo sigurni da ni nadolazeća kriza Brozoviću neće srušiti cijenu

Zbog trkačkih kapaciteta, ali i jednostavnosti kojom igra, Marcelo Brozović već duže vrijeme slovi za jednog od najboljih defanzivnih veznjaka na svijetu.

Brozović je jedan od motora momčadi Antonija Contea, a što mu je trener i otvoreno rekao. Hrvatski reprezentativac sretan je u Milanu, u Milanu su sretni s njime, i gotovo da ne postoji mogućnost da napusti 'crno-plave'.

No, ovog se utorka na portalu Calciomercato.com pojavila vijest kako netko iz kruga njegovih zastupnika osluškuje tržište i važe ponude.

Prema tim glasinama, navodno se traži klub koji bi Brozoviću 'podebljao' plaću (op.a. prema istom izvoru trenutno ona iznosi 3,5 milijuna eura) ali i platio klauzulu od 60 milijuna eura.

Pitanje je samo postoji li u ovom trenutku klub, s obzirom na stanje u cijelom društvu pogođenom koronavirusom, koji može udovoljiti tim zahtjevima.

Naravno, čak i da postoji, Brozović ima čvrsti ugovor, obje su strane zadovoljne, trener Conte ga smatra jednim od ključnih igrača. Ili je to samo puštanje 'lažnih balona', kako bi Brozovićeva strana u budućim pregovorima imala jači argument za tražnje još unosnijeg ugovora.