FIFA_SP_2018.svg

ne sumnjaju u pobjedu

Englezi Hrvatskoj ne bi dali ni broncu: Uvjereni da su naši najgora preostala momčad!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 08.07.2018 21:19
  • Objavljeno 08.07.2018 u 21:19
Bionic
Reading

Engleska nogometna javnost pretjerano se ne bavi Hrvatskom dan nakon što je postalo poznato da će igrati s njihovom reprezentacijom u polufinalu SP-a, tek Guardian zaključuje da naši više ne izgledaju kao protiv Argentine, a oštar tempo igre gura ih u poteškoće...

Englezi su zaljubljeni u sebe i svoju reprezentaciju koju veličaju na sve strane posljednjih dana te već maštaju o podizanju pehara pobjednika SP-a, prvi put još od davne 1966. godine.

  • +9
SP 2018., četvrtfinale: Švedska - Engleska Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mala Hrvatska koja im se sljedeća nalazi na putu pretjerano ih zasad ne zanima pa se u engleskim medijima teško može naći koja poštena rečenica o našima, a niti u izjavama igrača.

'Čeka nas teška utakmica, ali mi moramo vjerovati da možemo pobijediti svakog,' umalo je spomenuo riječ Hrvatska u svojem intervjuu za Sky Delle Ali, ali ipak nije.

Dnevnik Guardian o našoj reprezentaciji piše tek prilikom rangiranja preostalih momčadi na turniru, a na ljestvici stavlja upravo Hrvatsku na posljednje mjesto.

'Lakoća koju su pokazali protiv Argentine sada se čini kao daleka uspomena. Euforija će održati energiju visoko uoči utakmice s Engleskom koju se Hrvatska nada pobijediti. Tehnička kvaliteta sredine terena je barem jednako dobra kao u drugim preostalim reprezentacijama, ali kako je Rusija pokazala, oštar tempo mogao bi im stvoriti probleme,' stoji u objašnjenju.

Upravo nametnuti žestoki ritam igre svi vide kao problem Hrvatskoj nakon dvoboja s Danskom i Rusijom, ali naši će nadajmo se pokazati u srijedu da mogu odgovoriti izazovima te namučiti Engleze u Moskvi...