NASLJEDNICI ASOVE

Ela Vuković i Kevin Majcen odlični plesači i odlični učenici

30.01.2012 u 08:33

Bionic
Reading

Starija mladež u izvođenju standardnih plesova i u Bedekovčini, na 20. hrvatskom prvenstvu, dokazala je da će odrasli imati dostojne nasljednike. Kevin Majcen i Ela Vuković iz varaždinskog Harmonyja osvojili su naslov prvaka, a zajedno plešu 'malo više od jedne godine'. Ela je učenica trećeg, a Kevin drugog razreda gimnazije

'I odlični smo učenici', sa smiješkom na licu kaže Ela.

I Ela i Kevin slažu se da je ples način života.

'Ako se ne pleše s dušom, onda to i nije ples', tvrdi Kevin.

Za svoje plesne pothvate imaju potporu, no unatoč tome nema ništa bez samoprijegora.
'Puno se žrtvujemo', potkrijepi Ela.

Cipele u kojima je parketom sportske dvorane u Bedekovčani s partnerom Kevinom doplesala do prvog mjesta, bacit će. Postale su neupotrebljive nakon dvomjesečnog 'tancanja'.
Osim osvjača medalja i ostalih sudionika državnog prvenstva, pohvale su zavrijedili i organizatori.

Skupiti plesače od pučkoškolaca do veterana, održati natjecanje bez zastoja, kao da je riječ o poštivanju satnice na kakvim olimpijskim igrama, nedvojbeno je zasluga organizatora.

'Glavni organizator bio je Optimus, a Apex suorganizator', obavijestio je već sav promukao Rade Janjić, jedan od onih bez kojih ne bi bilo tako privlačno u Bedekovčni kako je inače bilo.

Snježana Somogyi bila je povjerenica natjecanja, rezultate je obradio Norbert Somogyi, a u vodstvu turnira bili su Ivo Benc, Rade Janjić i Robert Schubert. Dr. Antun Marki, dopredsjednik Hrvatskog sportskog plesnog saveza, svojim nenametljivim a djelotvornim sudjelovanjem cijelom natjecanju dao je notu sportke fernese.