sjajan posao

El Matador napokon stiže u Madrid; jednog od najboljih napadača 'rojiblancosi' će dobiti - besplatno

23.12.2019 u 12:10

Bionic
Reading

Edinson Cavani (32) već bi ove zime mogao napustiti PSG i pridružiti se momčadi Atletico Madrida. Naime, sjajnom urugvajskom napadaču u lipnju 2020. godine završava ugovor i on kao slobodan igrač može napustiti Park prinčeva bez odštete. Diego Simeone odmah je reagirao i nagovorio Cavanija da se pridruži njegovim 'rojiblancosima'

Talijanski mediji tvrde kako je Edinson Cavani (32) već dogovorio je sve uvjete s Atletico Madridom te bi uskoro trebao potpisati trogodišnji ugovor za još uvijek nepoznati iznos.

Sjajni urugvajski napadač PSG može napustiti kao slobodan igrač jer mu sljedećeg ljeta ističe ugovor, ali postoji i varijanta da u Atletico dođe već u siječnju za simboličnu odštetu...

Cavani je u karijeri igrao za Palermo, Napoli te posljednjih sedam sezona za PSG. Uvijek mu je velika želja bila okušati se u španjolskoj ligi, no do sada nije imao priliku zaigrati u Primeri. U međuvremenu su ga povezivali s nekim klubovima iz američkog MLS-a. LA Galaxy ga je želio kao zamjenu za Zlatana Ibrahimovića, ali i David Beckham je pokušavao dovesti ga u svoj novoosnovani Inter Miami. No, čini se kako će Cavani još neko vrijeme ostati u Europi.

PSG je spreman pustiti ga jer je očigledno kako je Mauro Icardi pun pogodak i prava zamjena za El Matadora. Jasno, uz Neymara i Mbappea koji mu čine društvo u napadu.

  • +7
PSG - Galatasaray, Liga prvaka Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

Diego Simeone je dovođenjem Cavanija nastavio obnovu momčadi Atletica, a ova bi kupovina definitivno značila odlazak Diega Coste iz Madrida.