POVRATAK ODGOĐEN

Eduardo nespreman, hoće li ga koristiti Bilić?

07.02.2009 u 15:20

Bionic
Reading

Iako se očekivalo da bi u nedjelju, nakon gotovo godinu dana od teške ozljede, Eduardo da Silva napokon mogao zaigrati za prvu momčad Arsenala, i to protiv suigrača iz reprezentacije Ćorluke i Modrića, u subotu je stigla vijest da ga trener Wenger ipak neće koristiti

Prvenstveni raspored odredio je da ove nedjelje Arsenal gostuje na White Hart Laneu kod Tottenhama. Svi smo s nestrpljenjem iščekivali taj dvoboj jer postojala je mogućnost da nakon godinu dana od teške ozljede Eduardo napokon zaigra za prvu momčad 'topnika'.

Prema informacijama iz Londona, Eduardo ipak neće igrati u ogledu protiv Ćorluke i Modrića.

'Trener Arsene Wenger rekao je da Eduardo još nije potpuno, sto posto spreman. Ne očekujemo ga u sastavu za susret protiv Tottenhama', priopćili su iz Arsenala.

Pitanje je sada hoće li izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić slijediti Wengerov primjer te poštedjeti Eduarda u prijateljskoj utakmici protiv Rumunjske sljedećeg tjedna. Vjerujemo da Wenger ima bolji uvid u Eduardovu situaciju i stanje, ali Eduardov povratak u staro jato, pa bio on i 'rekreativan', sasvim sigurno razveselit će sve u Bilićevom stožeru.