NOVI SUKOB U TENISU

Dvostruka Grand Slam pobjednica svojom objavom na društvenim mrežama brutalno poklopila kolegu; je li ipak malo pretjerala?

04.06.2020 u 08:27

Bionic
Reading

Zbog nedavnog ubojstva Georgea Floyda diljem Amerike održavaju se prosvjedi, ali pojedini sportaši ne slažu se s takvim načinom izražavanja protesta zbog nasilja koje se događa na ulicama

Zbog toga se dogodio sukob na društvenim mrežama između dvoje vrhunskih tenisača Johna Isnera i Naomi Osake.

'Crkva Sv. Ivana povijesna je znamenitost stara 205 godina i mjesto izliječenja. Ovo je strašno. Uhitite ove anarhističke gubitnike', kritizirao je Isner osobe koje su, pod okriljem protesta, oštetile crkvu.

No kolegici s teniskih terena Naomi Osaki je ta njegova izjava zasmetala, jer se Isner oglasio tek sada, a ne kada je ubijen George Floyd.

'Kada tvitaš o pljačkanju prije nego što tvitaš o smrti nenaoružanog crnog čovjeka', napisala je japanska tenisačica i dodala emotikone u obliku klauna.

Tu se nije zaustavila...

'Primjećujem neke ljude koji su bili duhovi na Twitter proteklih tjedana dana kada su ovi događaji započeli, ali čim se započelo pljačkanje, brzo su nas počeli iz sata u sata izvještavati kako se osjećaju', dodala je Osaka.

  • +37
Prosvjedi zbog ubojstva Georgea Floyda u SAD-u Izvor: EPA / Autor: CRAIG LASSIG