SPEKTAKL U GRUŽU

Dubrovčani spremni: Ni Pro Recco nam nije favorit

27.01.2014 u 15:51

Bionic
Reading

Niti jedna momčad na svijetu koja igra protiv Jug Croatia osiguranja u Dubrovniku ne može biti favorit pa ni Pro Reccco za kojeg igraju talijanski reprezentativci i nekoliko ponajboljih svjetskih igrača

'Pred dubrovačkim navijačima u Gružu nitko nije favorit pa ni talijanski Pro Recco koji je kupio gotovo cijelu talijansku reprezentaciju i njima pridodao četiri vrhunska stranca: Madarasa, Jokovića, Ivovića i Mlađana Janovića,' kazao je danas na konferenciji za novinare sportski direktor Jug CO Ognjen Kržić najavljujući utakmicu 5. kola LEN Lige prvaka između Juga CO i Pro Recca koja se igra u srijedu, 29. siječnja s početkom u 17,30 sati na gruškom plivalištu.

'Recco je moćan, ima fantastične pojedince, ali i veći su padali u Gružu pred našom publikom od koje ovog puta očekujemo veliku podršku. Talijani su, očito nezadovoljni učinjenim do sada, promijenili trenera i vratili Pina Porzija. Uzevši naša dva igrača Jokovića i Ivovića na početku sezone namjera im je bila pojačati svoje redove, ali i dodatno oslabiti Juga, no valjda se u ovoj utakmici i nas nešto pita, a mi ćemo ostaviti srce u bazenu i to mogu obećati,' rekao je trener Juga CO Veselin Đuho.

Kapetan Nikša Dobud kazao je kako su svi igrači zdravi i svjesni važnosti ove utakmice, a na pitanje o igri protiv jednog od najboljih bekova svijeta Aleksandra Ivovića, koji je lani igrao u Juga Dobud je rekao:

'Ni Ivović ni Dobud neće sami dobiti utakmicu. Naše dobre igre na početku sezone dale su nam za pravo da se možemo nadati prolasku na Final 6. Jedino uz našu vrhunsku predstavu, pun Gruž i malo sreće mi možemo pobijediti, uz Primorje, najbolji sastav na svijetu. Ali, iskreno govoreći, zbog ovakvih utakmica se igra,' naglasio je Jugov kapetan.