MAXtv prva liga - 27. kolo

Druga uzastopna pobjeda Istre za skok na peto mjesto

09.04.2017 u 17:04

Bionic
Reading

Prvi nedjeljni okršaj 27. kola MAXtv Prve lige u Puli su igrali Istra 1961 i zaprešički Inter, a pobjedu je domaćinima pogotkom s bijele točke u 63. minuti osigurao Goran Roce

Nogometaši Marija Tota uspjeli su nanizati dvije pobjede, odnosno četvrtu u proljetnom dijelu sezone i taj je bodovni učinak donio skok na peto mjesto.

Zaprešićani se pak u nastavku sezone još ne znaju za pobjedu, ali barem zasad imaju solidnu prednost pred Slitom odnosno pozicijom koja vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak među prvoligašima.

Dvoboj na stadionu Aldo Drosina, osim po konačnom rezultatu i lijepom vremenu neće ostati posebno u sjećanju jer ni jedna ni druga momčad nisu pružile nešto posebno, a što potvrđuje i samo četiri udarca u okvir gola.

U nastavku je bilo tek za nijansu uzbudljivije, s time što su domaćini bili konkretniji i opasniji.

Ipak, osim gola s bijele točke, kojeg je u 63. minuti postigao Goran Roce, a nakon što su Gržana srušila dva igrača gostiju, vrijedan spomena je tek Begićev udarac glavom s tri metra, ali kojeg je Ivušić zaustavio te isključenje kolege mu na suprotnoj strani Čovića, nakon što je u solo-prodoru zaustavio Solomona.