duhovito i zločesto

Dream Team PSG-a i Leo Messi nakon gubitka bodova u Ligi prvaka postali predmet sprdnje, a izjava golmana Club Bruggea o igri zvijezda snažno je odjeknula

16.09.2021 u 11:19

Bionic
Reading

Nakon utakmice Lige prvaka, u kojoj je Dream Team Paris St. Germaina gostovao kod Club Bruggea (1:1), krenule su i prve kritike na njihov račun zbog 'kisa' i gubitka bodova

Naime, u utakmici skupina A moćni i pojačani Paris St. Germain je gostovao kod Club Bruggea, a po prvi puta u sezoni, od prve minute su zajedno zaigrali Argentinac Leo Messi, Brazilac Neymar i Francuz Kylian Mbappe.

No, usprkos tome što je na teren izašao Dream Team belgijska momčad odigrala je odličnu utkamicu koja je završila 1:1. Inče, jedini gol za PSG zabio je Herrera.

No, veliku istinu u toj utakmici zapravo je rekao golman Club Bruggea Simon Mignolet koji baš i nije imao posla.

'Iskreno, uopće nisam imao posla. Odigrali smo vrlo dobro, prije svega momčadski te im nismo dozvolili da stvore neke izgledne prilike. Ne možete takve igrače čuvati jedan na jedan jer su predobri u tim situacijama. No, uspjeli smo to napraviti zajedno, nismo im ostavljali previše prostora. Imao sam nekoliko lakših obrana, ali ništa posebno', kazao je nakon utakmice Mignolet. No, njegova izjava i iigri zvijezda PSG-a snažno je odjeknula.

No, tu nije stalo. Naime, lošu igru PSG-a komentirao je i igrač Manchester City Jack Grealish.

'U jednom trenutku sam otišao provjeriti je li istina da su Club Brugge i PSG odigrali 1:1, nisam vjerovao u prvi tren. To pokazuje da je u Ligi prvaka moguće baš sve. Ovo je baš prekrasno natjecanje, s onom glazbom na početku i svime.'

No, nakon utakmice krenula je sprdnja na račun PSG-a i njihovog Dream Teama.

Tako je legendarni engleski napadač Michael Owen sve iznenadio izjavom da je po njemu ispalo kako je PSG s Messijem još slabija momčad nego bez Messija.

Bilo je i komentara da su zaspali gledajući PSG-ov Dream Team 'koji je lako trebao dobiti 5:0, a bilo je i onih koji su sarkastično rekli kako je PSG-u potrebno još koje pojačanje ako žele osvojiti Ligu prvaka.

Bilo je i jako duhovitih poruka po društvenim mrežama (meme) od kojih su neki postali pravi hit.

No, s druge strane jasno je kako će trebati vremena da se veliki trio uigra i posloži. Jer momčad koja ima trio u sastavu Leo Messi, Neymar i Kylian Mbappe, svakako tjera strah u kosti.