riječi su suvišne

Trenutak sa San Sira koji najbolje pokazuje koliko je Luka Modrić cijenjen i obožavan u svijetu nogometa; javio se i hrvatski kapetan

16.09.2021 u 09:18

Bionic
Reading

Luka Modrić pamtit će utakmicu na San Siru protiv Intera u sklopu prvog kola Lige prvaka, jer je dobio pljesak od domaćih navijača kada je izlazio iz igre

U skupini D su se, na San Siru, nadmetali hrvatski nogometaši na suparničkim stranama. Ivan Perišić i Marcelo Brozović su s Interom dočekali Real Madrid i Luku Modrića. Tim nastupom Modrić je postao, pak, tek drugi igrač s 36 godina ili više u povijesti madridskog kluba koji je zaigrao u nekoj utakmici Lige prvaka. Prvi je Chendo.

U prvom poluvremenu je dominirao Inter, u nastavku su se momčadi izmjenjivale u šansama, a jedini je gol pao u samoj završnici. U 89. minuti je Rodrygo dao gol za slavlje gostiju 1:0. Brozović je igrao cijelu utakmicu, Perišić je iz igre izašao u 55., a Modrić u 80. minuti.

  • +6
Inter - Real Madrid, 1. kolo Lige prvaka, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Hrvatski kapetan je kod svog izlaska iz igre dobio veliki pljesak navijača sa San Sira što možete vidjeti OVDJE. Još jedan dokaz koliko je Modrić cijenjen svuda u svijetu, a i Interovi simpatizeri su prepoznali da bi to mogla biti zadnja utakmica hrvatskog veznjaka na kultnom San Siru.

Modrić ima 36 godina i ugovor s Realom mu istječe na kraju sezone…

'Najbolji način za započeti Ligu prvaka. Hvala, San Siro, na posebnom trenutku', rekao je hrvatski veznjak.