RUŽAN INCIDENT

Đoković izvrijeđan usred Beograda, Vujošević u šoku!

03.03.2015 u 11:05

Bionic
Reading

Nakon velikih uvreda koje je Novak Đoković zaradio na košarkaškoj utakmici Partizana i Crvene Zvezde od strane Grobara, Duško Vujošević osudio je ponašanje svojih navijača...

Jedan od najvećih sportaša u povijesti Srbije doživio je neugodno skandiranje uoči velikog košarkaškog derbija. 'Plati porez p**** ciganska!', vikali su Grobari Novaku Đokoviću koji je poznat po tome što navija za Crvenu Zvezdu.

Takav incident nije dobro sjeo srpskoj javnosti, a u obranu prvog tenisača svijeta stao je i trener Partizana Duško Vujošević.

'Imam jako pozitivno mišljenje o Novaku, samo mi smeta što navija za pogrešan klub. Nije mi drago što su to napravili, žao mi je. Došao je na Partizanovu utakmicu i zašto da mu se to događa? To ne valja. Nitko nije savršen, pa ni Nole, ali on je veličanstven čovjek, sportaš nevjerojatnog formata, opušten, neumišljen, na zemlji, koji je imao mnogo humanitarnih akcija i pomogao Srbiji', izjavio je Vujošević za Kurir i zapitao se:

'Pa što ako navija za Crvenu zvezdu, ako je čovjek korektan?'

'Što bi ti ljudi bez Noleta, jer on i njima priređuje neko zadovoljstvo. Nastupit će sada u Kraljevu za Srbiju. Ne može se sve promatrati samo kroz navijačko opredjeljenje ,' zaključio je trofejni trener koji je u derbiju uspio savladati najvećeg rivala te kaže da mu je Đoković preko Saše Danilovića čestitao na tom uspjehu.