ČUDO U NJEMAČKOJ

Dok su igrači ludovali nakon pobjede, Vujović je...

28.03.2016 u 11:36

Bionic
Reading

Rukometaši PPD Zagreba u Njemačkoj su napravili veliki podvig, uzvrativši Löwenu za poraz iz zagrebačke Arene. Nakon pobjede 31:29 i plasmana u četvrfinale, 'zagrebaši' su si u svlačionici dali oduška i zapjevali 'dajte nam Pariz da se igramo'...

Nakon poraza 24:23 u prvoj, domaćoj utakmici protiv RN Löwena, malo je tko vjerovao u rukometno čudo. No ono se ipak dogodilo i Zagreb je u sjajnoj i neizvjesnoj završnici, pred 10 i više tisuća navijača svladao domaćine sa 31:29 te izborio četvrtfinale, u kojem će igrati protiv velikog i još bogatijeg PSG-a.

Nakon utakmice, kao što se moglo i očekivati, u svlačionici Zagreba bilo je izuzetno veselo, pa čak i optimistično, jer zapjevali su 'zagrebaši': 'Dajte nam pariz da se igramo...'

I dok su igrači pjevali i skakali od sreće, trener Veselin Vujović mirno je sjedio u kutu, evidentno iscrpljen od stresne završnice, a vjerojatno i mislima već na prvom dvoboju protiv PSG-a.

Suparnik PPD Zagreba u četvrtfinalu bit će francuski Paris SG s kojim su se 'zagrebaši' ove sezone već dva puta susreli u natjecanju po skupinama i oba puta izgubili. U Parizu je bilo 34:23, a u Zagrebu 25:23 za francuski sastav.

Prva utakmica igrat će se u Zagrebu između 20. i 24. travnja, a uzvrat u Parizu je između 27. travnja i 1. svibnja.

Malo slavlja nakon veličanstvene pobjede PPD Zagreba nad Rhein Neckar Loewenom i izborenog plasmana u četvrtfinale EHF Lige prvaka!IZNAD SVIH...ZAGREB!!!

Posted by RK Zagreb on 27. ožujka 2016