svi znamo lukinu želju

Dogovaraju li čelnici Reala bez znanja Luke Modrića senzacionalni transfer?

25.12.2018 u 16:29

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Reala, Luka Modrić, koji je u 2018. godini izabran za najboljeg igrača svijeta, opet je u fokusu priče o transferu u Inter

Naime, još po povratku sa svjetskog prvenstva iz Rusije, gdje je predvodio hrvatsku do finala i srebrne medalje, pisalo se kako bi Luka Modrić mogao napustiti Real i preseliti u milanski Inter.

>> Luka Modrić zauvijek će pamtiti 2018. - ovo još nikome u povijesti nogometa nije uspjelo

Međutim, te su priče uvijek dolazile iz medija ili od 'izvora bliskih čelnicima' klubova. A sâm Luka Modrić, početkom mjeseca, kada je primio još jedno veliko priznanje za sve učinjeno u ovoj godini, otkrio je svoje želje i planove.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

'Ostale su mi još dvije godine (u klubu) te se nadam da ću ostati još koju duže. Pokazuju mi da sam im drag pa bih se volio umiroviti u Realu. Moja obitelj uživa ondje, pa i ja želim nastaviti uživati u tom velikom klubu', rekao je 33-godišnji Modrić u Parizu gdje je primio nagradu France Footballa.

On u Realu igra od ljeta 2012. godine, a ima ugovor do ljeta 2020. godine. U kolovozu je s klubom postigao načelni usmeni dogovor oko produženja ugovora, a zasad je nepoznato kada bi ga mogao potpisati i hoće li biti potpisan.

No, unatoč Modrićevoj jasno iskazanoj želji, neki su uporni i tvrde kako je želja čelnika Reala dovesti Maura Icardija i Milana Škriniara, dok bi prema talijanskoj prijsteolnici mode krenuo sjajni Hrvat te Dani Ceballos.