KONAČNE ODLUKE

Disciplinski sudac kaznio Ahmeda Saida zbog sramotnog udaranja, a Hajduk nastradao zbog Torcide

22.08.2018 u 12:42

Bionic
Reading

Disciplinski sudac Hrvatski Telekom Prve lige Alan Klakočer nakon provedenog postupka donio je odluke o kaznama po prijavama službenih osoba s utakmice 4. kola Hajduk - Gorica

Igrač HNK Hajduk Ahmed Said koji je isključen u sudačkoj nadoknadi vremena zbog udaranja vratara Kahline glavom u glavu kažnjen je s četiri utakmice zabrane igranja i 5.000 kuna novčane kazne (čl. 57. DP HNS).

Zbog paljenje pirotehničkih naprava od strane pripadnika navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini pri čemu je 12 bengalki ubačeno u teren pa je igra u 69. minuti bila u prekidu 90 sekundi te bacanja dvije bengalke na igrače HNK Hajduk po završetku utakmice HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 18.000 kuna (čl. 67. DP HNS).

Midaugas Nikoličius, predstavnik HNK Gorica koji je udaljen s klupe u završnici utakmice zbog prigovora na odluku sudaca kažnjen je ukorom.

HNK Gorica mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja kažnjivog po članku 54. DP HNS-a (4 žuta kartona i udaljenje s klupe).

  • +4
Said glavom u lice udara Kahlinu Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL
  • +16
Hajduk - Gorica, 4. kolo HT Prve lige, 2018/19. Izvor: Cropix / Autor: Duje Klaric / CROPIX