6. KOLO T-COM PRVE HNL

Dinamu pobjeda, Split izvukao remi s Hajdukom

29.08.2010 u 21:46

Bionic
Reading

Vahid Halilhodžić i dalje ne zna za ništa drugo osim pobjede s Dinamom, a Split je na svom Parku mladeži izborio remi protiv renomiranog gradskog suparnika Hajduka

Večernjim utakmicama u Zagrebu i Splitu u nedjelju je dovršeno 6. kolo T-Com Prve HNL. Dinamo je ugostio Cibaliju i pitanje pobjednika riješio već u prvih pola sata igre, a Hajduk dugo vodio u gradskom derbiju, imao puno više od igre, no na kraju se na Poljud vraća samo s bodom.

Vahid Halilhodžić i dalje nije spoznao gorčinu poraza ili tugu remija s Dinamom. Sve utakmice na kojima je sjedio na klupi kao glavni trener njega je momčad dobila i to svakako može veseliti navijače 'modrih'. U nedjelju je na Maksimiru pobijeđena i Cibalija, i to pogocima mladih 'modrih' igrača, Vrsaljka i oporavljenika Tomečaka. Dinamo je novim trima bodovima stigao već do trećeg mjesta na prvenstvenoj ljestvici i ima tek bod manje od drugoplasiranog Hajduka i tri boda manje od lidera Rijeke.

Hajduk i Split igrali su na Parku mladeži gradski derbi za koji je vladalo nevjerojatno zanimanje. Pred prepunim tribinama, a skupilo se više od 5.500 ljudi, splitski rivali odigrali su neriješeno 1:1. Hajduk je poveo već na startu utakmice preko Vukušića, a slavlje za domaće navijače ostvarenje je izjednačenja u 67. minuti u režiji Golubovića. Gosti su imali više od igre, puno više prilika i Špaco Poklepović neće biti zadovoljan prikazanim i ostvarenim. Hajduk je remijem protiv Splita zaostao za Rijekom i momčadi s Kantride prepustio vodstvo na ljestvici.